Lūk, par ko liecina apskaušanas veids. Izrādās – ir 8 dažādi veidi!

 

Roku ielikšana apskaušanas brīdī cilvēka aizmugurējās bikšu kabatās

Šādā veidā ir skaidri redzams, ka ar šo cilvēku jūtaties ļoti komfortabli. Jūs pilnībā uzticaties viens otram un jūsu starpā nav nekādu noslēpumu un aizliegumu. Viens otru mīlat ļoti maigi.

Apskaušanas laikā pasitat pa muguru

Šāda apskaušana liecina par draudzīgām attiecībām. Ar šo cilvēku atrodaties salīdzinoši tuvu, taču jūsu starpā nav nekādas intimitātes.

Apskaušanas laikā skatāties acīs

Šādā veidā jūs liekat šim cilvēkam zināt, ka tajā brīdī nav neviena svarīgāka par viņu. Tas ir ļoti spēcīgs emocionālais žests.

Rokas aplikšana ap kaklu

Šāds žests liecina, ka šim cilvēkam pilnībā uzticaties un vienmēr varat uz viņu paļauties.

Lasi vēl: Vīri šādi zaudē savas sievas! Lūk, kā tas parasti notiek…

Apskaušana no aizmugures, rokas apliekot ap kaklu

Šāds apskaušanas veids netiek uzskatīts par pietiekoši sirsnīgu. Tā apskaujot, jūs liekat šim cilvēkam apzināties, ka viņu kontrolējat un ne pārāk uzticaties.

Apskaušana ar distanci

Jūs noteikti jau sapratāt, ka šādi apskaujas parasti tikai mazpazīstami cilvēki. Tā kā šo cilvēku ne visai labi pazīstat, ieturat savā starpā distanci un nelaižat viņu savā personīgajā zonā.

Apskaujot piepaceliet cilvēku uz augšu

Šādi apskāvieni liecina par spēcīgām un kaislīgām jūtām. Jūs esat līdz ausīm iemīlējušies, tādēļ grūti ir noturēt sevi grožos.

Tagad arī jūs paši redzat, ka apskāvieni ir ķermeņa žestu veids, kas spēj ļoti daudz ko noteikt par pašu cilvēku. Noteikti dalieties ar šo rakstu, lai arī citi noskaidro savus un, iespējams, arī mīļotā cilvēka apskāvienu ieganstus.

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment