Parādi man, kas tu esi un ļauj man tevi mīlēt…

Protams, tas būtu lieliski, ja tu būtu puisis, kurš sniegtu man romantisku pārsteigumu, kad es vismazāk gaidītu to. Būtu jauki, vakariņas sveču gaismā pludmalē zem mēness un zvaigznēm. Būtu jauki, tikai dzert dārgu šampanieti un mīlēties ar tevi visu nakti. Bet es zinu, ka šādas lietas vienkārši eksistē fantāziju pasaulē; un es nemeklēju fantāzijas, tās man nav nepieciešamas. Es gribu, lai tu būtu īsts. Un, ja tu piekrīti, es ceru, ka tu ļausi man tevi mīlēt tādu, kāds tu patiešām esi.

Lasi arī: Kādas kļūdas Zodiaka zīmes visbiežāk pieļauj attiecībās

Es gribu būt reāla blakus tev, es nevēlos izlikties. Es nevēlos radīt kādu personību, lai tu uzskatītu, ka es esmu pietiekami laba, lai būtu ar tevi. Es negribu rīkoties kā kāds, kas man acīmredzot nepatīk, kad es tikai gribu, lai tu mani mīli. Un es gribu, lai tu būtu tāds pats. Es gribu, lai tu būtu īsts!

Es gribu, lai tu pastāstītu par visām savām grāmatām, ko tu lasīji, un par visu novecojušo mūziku, ko klausies. Es gribu iepazīt TEVI – īsto. Mani neinteresē “tu”, ko citi sagaida. Es gribu tikties ar tevi, jo tas ir puisis, kuru es gribu iemīlēt Un es gribu, lai tu zinātu, ka es saprotu, ka tu laiku pa laikam pieļausi kļūdas – es tikai ceru, ka tu mācīsies un augsi.

Lasi arī: No kādas parazītfrāzes vajadzētu atteikties!

Es saprotu, ka tu ne vienmēr būsi ideāls puisis – es tikai ceru, ka tu pastāvīgi strādāsi, lai kļūtu labāks. Es zinu, ka tu, iespējams, nevarēsi sasniegt visus savus mērķus, bet es tikai ceru, ka tu neļausi dzīvei izdarīt tā, lai tu padotos vai domāt, ka tu neesi pelnījis panākumus. Un es zinu, ka tu nebūsi mans sapņu puisis, bet es ceru, ka tu joprojām vari ļaut man mīlēt tevi pat šajā gadījumā. Jo tu esi labāks par manu sapņu puisi – tu esi īsts!

Tu esi reāls. Tu esi tas, kuram es varu pieskarties, turēt, piespiesties un noskūpstīt. Tu esi vienīgais, kas man patīk. Un es nekad neuztveršu šo mīlestību par pašsaprotamu. Varbūt tu neesi ideāls; bet man ir labi, es tikai tevi mīlu. Tāpēc esi tu pats!

Avots

Leave a Comment