TESTS. Paskaties uz saviem kāju pirkstiem un uzzini, kāda bija tavu senču tautība!

Joks vai ne, bet ir izveidots tests, pēc kura viegli noteikt, kurai tautai varētu būt piederējusi tava ģimene, tātad zināmā mērā arī tu pats.
Par senajām saknēm atbildīgie gēni izpaužas ne tikai kājas pirkstu formā, bet arī rakstura iezīmēs.

senci

Testu izpildīt ir ļoti vienkārši. Uzmanīgi apskati savas kājas un atrodi līdzīgāko variantu, skatoties augšējā attēlā. Protams, dzīvē variantu ir daudz vairāk. Bet vislīdzīgākais attēls liecinās par to, cik raksturīgas tev ir ģenealoģiskā senča rakstura iezīmes.

Pirmais variants

Tu esi ēģiptietis. Rūkošā secībā pēc lieluma ir pirmais, otrais, trešais, ceturtais un mazais pirkstiņš. Ēģiptiešu pēdas īpašnieki ir maigi, emocionāli, romantiski un uzticas cilvēkiem.

Otrais variants

Tu esi vācietis. Lielais pirksts tādai kājai ir ievērojami prāvāks, pārējo garums ir vienāds. Cilvēki ar šādu kāju tiecas pēc kārtības un stabilitātes. Vācu pēdas īpašnieki zina, ko grib, un neatlaidīgi pēc tā tiecas.

Trešais variants

Tu esi grieķis. Otrais pirksts ir garāks par lielo un vidējo kājas pirkstu. Pēc tam pēc lieluma nāk ceturtais pirksts un mazais pirkstiņš. Grieķu pēdas īpašnieki ir patvaļīgi un ambiciozi, patstāvīgi un mērķtiecīgi.

Ceturtais variants

Tu esi ķelts. Garākais ir otrais pirksts, bet pārējie ir praktiski viena garuma. Tevī ritošās ķeltu As**is nereti mudina uz nepārdomātu rīcību. Galvenās atšķirīgās iezīmes – impulsivitāte un spītīgums. Tev raksturīgs arī spēcīgs gribasspēks.

Piektais variants

Tu esi romietis. Visi pirksti ir aptuveni viena garuma. Lielais pirksts ir praktiski vienā garumā ar otro pirkstu, tālākie ir mazāki, bet bez lielām atšķirībām. Romiešu tipam raksturīga atklātība un tiešums, vienkāršība un atvērtība. Panākumus gūt palīdz neatlaidība un mērķtiecība.

Avots:

veselam_la.lv

Leave a Comment