Pat visnoturīgākie traipi pazudīs, ja tīrīsiet tos ar šo līdzekli

Kā mazgāt plastikāta palodzes?

  1. Visparastāko netīrumu noņemšanai izmantojiet speciālās mitrās salvetes, kas paredzētas, piemēram, ledusskapja mazgāšanai.

  2. Lai notīrītu flomāsteru, joda, briljantzaļā spirta šķīdumu traipus, izmantojiet logu tīrāmos līdzekļus, kuru sastāvā ir amonjaks.

  3. Ja traipi nav iztīrāmi, sagatavojiet balinošā mazgāšanas līdzekļa masu, kurai pievienots ūdens. Uzklājiet to uz traipa un atstājiet uz 15 minūtēm.

  4. Ērta švamme divi vienā – ielieciet nevajadzīgā kaprona zeķē ziepes gabalu!

  5. Rūsas plankumus var noņemt ar neatšķaidītu etiķi. Neaizmirstiet lietot gumijas cimdus, skābe nesaudzē rokas!

  6. Atgriezt virsmai sniega baltumu palīdzēs hloru saturošs balinātājs. Uzklājiet, iemasējiet ar švammītes palīdzību. Labāk tīrīšanu veikt ar atvērtiem logiem.

    4 (2)

  7. Dzeramā soda – labs līdzeklis cīņā ar pelējumu! Sagatavojiet maisījumu no sodas un ūdens. Uzklājiet to vietās, kur ir pelējums. Pēc 30 minūtēm ar švammīti notīriet virsmu un nomazgājiet ar ūdeni.

  8. Ja palodzei vairs nekas nevar palīdzēt, ir lielisks risinājums! Šobrīd veikalos ir nopērkamas visdažādākās pašlīmējošās plēves ar dažādu faktūru un krāsu. Varat palikt pie balta vai arī izvēlēties kādu rakstu un toni, kas vairāk piestāvēs Jūsu interjeram. Plēves ir ļot izdevīgas tādēļ, ka tās var viegli mainīt.

Labākais veids, kā nesatraukties par pārlieku noturīgu netīrumu likvidēšanu, – tīrīt visu laikus! Svaigus pleķus var notīrīt stipri ātrāk un vieglāk, nekā jau pastāvējušus.

Avots: takprosto.cc

COMMENTS

Leave a Comment