Patiesais iemesls, kādēļ daži cilvēki ir tik viegli saraudināmi

Nav konkrētas definīcijas, kādēļ daži no mums raud biežāk par vidējo cilvēku, bet eksperti izceļ dažādus faktorus, tai skaitā dzimumu un to, vai konkrētais cilvēks pagātnē ir piedzīvojis ko traumatisku. Vīrieši ir noskaņoti uz neraudāšanu, jo tas var ietekmēt to, kā viņus uztver vienaudži.

Un, lai arī tā ir patiesība, ka sievietes mēneša īpašo dienu laikā ir krietni raudulīgākas, sajūtas var ietekmēt arī pretapaugļošanās medikamenti un hormonu svārstības, kas novērojamas pirms menopauzes iestāšanās.

Nav nekāds pārsteigums, ka gadījumā, ja neesi izgulējusies vai darbā tevi no visām pusēm baksta, tad tavu asaru kanāli strādā daudz biežāk nekā pie normāliem apstākļiem. Risinājums? Pārliecinies, ka guli 8 stundas diennaktī un, lai atbrīvotos no stresa, nodarbojies ar jogu vai meditāciju.

Ja arī pēc šo ieteikumu izmēģināšanas tu raudi biežāk nekā gribētos, neuztraucies – pētījumi ir pierādījuši, ka raudāšana tevi mierina un uzlabo garastāvokli.

Ja tomēr raudāšana kļūst par nopietnu traucēkli, aprunājies par to ar savu ģimenes ārstu, jo tā var būt viena no depresijas pazīmēm.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment