Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. augusta līdz 11. augustam: nesteidzieties, visu uzmanīgi pārdomājiet, pretējā gadījumā paliksiet zaudētājos!

Pāvela Globas zvaigžņu prognoze palīdz noskaņoties pozitīvajam un produktīvi pavadīt jebkuru, pat visnelabvēlīgāko, nedēļu.

Sekojiet eksperta ieteikumiem, lai nodrošinātu veiksmi visās dzīves jomās.

Šīs nedēļas izaicinājumi ir atkarīgi no jūsu piesardzības līmeņa. Tā kā retrograda Merkurs spēlē tieši uz cilvēka neuzmanību un vēlmi steigties, vēlmi iegūt visu uzreiz.

Pirmdiena ir diena, kad šī planēta apgriezīsies un sāks retro fāzi. Tāpēc mēs iesakām izmantot sazvērestības un rituālus veiksmīgai pirmdienai, lai piesaistītu veiksmi visai nedēļai un nesāktu to uz sliktas nots.

Auns

Auna gadījumā nedēļa ir ārkārtīgi nelabvēlīga jebkuram jaunam biznesam.

Tas būs diezgan dinamisks un bagāts. Būs daudz komunikācijas, lai gan ne vienmēr patīkami. Auns spēs atrisināt jebkuras problēmas, lai arī no pirmā acu uzmetiena tā varētu nešķist.

Ir vērts pievērsties mīlestības sfērai, ja sirds prasa siltumu. Mēs nedrīkstam aizmirst, ka ķermenim un apziņai ir nepieciešama izkraušana un atpūta. Pārslodze tagad būs bīstama.

Vērsis

Pāvels Globa iesaka šīs zīmes pārstāvjiem jau no paša nedēļas sākuma neizpaust savus personīgos noslēpumus nevienam, pat savai otrajai pusei.

Jums nevajadzētu ļauties atmiņām par iepriekšējām kļūdām un problēmām, jo ​​tas radīs vilšanos un plānu izjaukšanu.

Daudzos jautājumos Vērsis sagaida kavēšanos un nepatikšanas. Vajag mazliet padzīvot sev un saviem mīļajiem, aizmirstot par apkārt notiekošo.

Dvīņi

Šī nedēļa nav piemērota darbam un izklaidei, taču diezgan piemērota garīgai attīstībai. Viņi var mēģināt atņemt Dvīņiem brīvību.

Jums jādara tas, ko vēlaties, nevis tas, ko citi jums uzliek. Jūtas un domas nevajadzētu apspriest atklāti.

Lasi vēl: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. augustam: globālas pārmaiņas skars ikvienu!

Cilvēki tagad var būt ļoti greizsirdīgi. Pāvels Globa iesaka būt laipnākiem un uzmanīgākiem pret tuvinieku vajadzībām.

Vēzis

Vēžiem vēlams iemācīties izprast Visuma zīmes. Tas ir ļoti svarīgi, jo dzīve viņiem var krasi mainīties, nevis uz labo pusi.

Darbs un mīlestība prasīs maksimālu iesaistīšanos un vislielāko piesardzību. Retro Merkurs var likt Vēžiem izdarīt izvēli.

Vissvarīgākais ir nepadoties grūtību priekšā un nebaidīties no dilemmām. Venēra joprojām ir sardzē un pilnībā Vēža pusē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment