Pazīmes, ka attiecībām nav lemts turpināties

Jūs viens otram nepieskaraties

Pa virsu tam, ka jums nav seksa, kas jau ir pamatīga problēma, tas, ka jums nav nekāda veida intimitātes, ir sliktas ziņas. Vai jūs turat viens otra roku? Vai jūs kaislīgi skūpstāties tā pat vien, nevis kā daļu no priekšspēles pirms seksa?

Nav emociju

Drāma attiecībās protams nav vajadzīga, bet katrās attiecībās ir jābūt spēcīgām emocijām, lai tās izdzīvotu. Ja tev ir zudusi jebkāda reakcija vai jūtas, tā ir slikta zīme. Kāds reiz teica – pretstats mīlestībai nav naids, tā ir vienaldzība.

Tu melo saviem draugiem

Jā, noklusēšana un puspatiesības arī skaitās. Kad saproti, ka nevar pateikt draugiem visu patiesību par savām attiecībām, tas nozīmē, ka ir nopietnas problēmas.

Nav īstais laiks

Tas var saistīts ar jūsu vecuma starpību, kā arī citām lietām, piemēram, dažādajiem dzīves uzskatiem. Dažkārt jūsu dzīves ir pārāk atšķirīgas un prioritātes nav kopīgas. Ja zini, ka jums pa ceļam būs vien pāris mēnešus, labāk ir jau laicīgi pārtraukt attiecības.

Tu esi tikai viena no iespējām

Tā iespējams ir klišeja, bet tā ir patiesa – nevajadzētu kādu vai jūsu attiecības uzstādīt par prioritāti, kad tu viņam esi tikai viena no iespējām.  Ja tu pavadi laiku ar kādu, kamēr atnāks īstais cilvēks  vai mainīsies kaut kas cits, tas nav pareizi.

Jūs nerunājat par lielajām lietām

Atceries, kad uzsākot attiecības, jūs varējāt stundām ilgi runāt par bērnību, trakajiem nākotnes plāniem un visu pārējo? Vai jums joprojām ir sarunas par to, kāda būs jūsu kopīgā nākotne? Ja nē, tad iespējams, vairs neesat viens otrā tik ļoti ieinteresēti.

Avots: bustle.com

Leave a Comment