Pēc veiksmīgas plastiskās operācijas Pugačova dalās ar spilgtiem attēliem: zvaigznes slavē, vienkāršie cilvēki izsmej

Daudzi ir sašutuši, ka 70 gadu vecumā dziedātāja tiecas kļūt arvien jaunāka. It kā tas izskatās nožēlojami un muļķīgi

Baumo, ka Alla Pugačova nesen veikusi plastisko operāciju sejai un tāpēc ievērojami mainījies viņas ārējais izskats. Nemaz nepateiks, ka slavenībai ir 70 gadu, un viņu arvien vairāk salīdzini ar meitu Kristīnu Orbakaiti. Pašbilžu skaits slavenības personīgajā emuārā ir kļuvis daudz lielāks.

Katrs no attēliem ir diezgan rotaļīgs. Nesen Dīva bija tērpusies sarkanas krāsas apģērbā, acis bija iekrāsotas Smokey Ice stilā, bet lūpas rotāja spilgta lūpu krāsa. Pati Alla Borisovna pie efektīvā attēla rakstīja: “No rīta? Lūpas ir sarkanas? Uzmanies! Es esmu bīstama”.

Lasi arī: Soda Vese***ai: Katrai sievietei jāzina šie 11 triki, ko var izdarīt ar sodas palīdzību

Draugi-mākslinieki apbēra prīmu ar komplimentiem. “Oho! Seksīga mute, Alla Borisovna! ”- apbrīnoja dziedātāja Nataša Koroļova. “Mēs mīlam gan bīstamu, gan zilu, gan sarkanu,” komentēja aktrise un TV vadītāja Evelīna Blaidēna. Kāds izteicās, ka dziedātāja vispār lieto jaunības eliksīru. Bet pie selfija bija vēl virkne komentāru no apbrīnotājiem: “Vienmēr modīgākā un modernākā”, “Alla Borisovna pat jaunībā neizskatījās tik laba kā tagad. Es apbrīnoju!”, “Piemērs daudziem! Jaut visi savā vecumā būtu izskatījušies šādi”, “Liktenīgā sieviete! Skaistums!”

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu pēdējā ALLAS bildes, kura izraisīja tādu ažiotāžu fanu vidū (un uzziniet, ko sliktu par dziedātāju rakstīja cilvēki) 

Leave a Comment