Pieber savam šampūnam šķipsniņu sāls… rezultāts Tevi pārsteigs!

1. Matiem

Ja Tavi mati ātri taukojas, Tu vari pamēģināt šo triku: pievieno nedaudz sāls savam parastajam šampūnam. Tas ilgtermiņā palīdzēs samazināt Tavu matu taukainību. Vēl Tu vari izmantot nedaudz sarežģītāku metodi, kas palīdzēs Tev palielināt savu matu apjomu: pievieno sāli savam kondicionierim, uzkarsē šo maisījumu uz plīts un pēc tam no saknēm līdz galiņiem iesmērē to savos matos, paturi 20 minūtes un pēc tam izskalo. Tas novērsīs sašķēlušos galus un novedīs pie matu apjoma palielināšanās.

p00rx20z

2. Sejai

Sajauc sāli kopā ar šķidrajām ziepēm vai attīrošu sejas krēmu, rūpīgi uzklāj to uz sejas un pēc tam noskalo ar siltu ūdeni. Tas palīdzēs saglabāt ādas mitruma līmeni un noņemt atmirušās ādas šūnas.

 

Lasi vēl: Netradicionālas sāls pielietošanas iespējas– tas jāzina katrai mājsaimniecei!

 

3. Kājām

Ja Tu visu dienu atrodies uz kājām, Tavas pēdas ātri vien var sajust nogurumu un sāpes. Sāls kopā ar olīveļļu var palīdzēt tikt galā ar sauso un raupjo ādu uz pēdām. Viss, kas Tev jādara – vienu vai divas reizes nedēļā iesmērē šo maisījumu savās pēdās, turklāt labākam aromātam Tu vienmēr vari pievienot klāt kādu ēterisko eļļu.

4. Zilumiem

Zilumi izskatās visnotaļ nepievilcīgi, turklāt, pat ja tie jau ir sadzijuši, to pēdas bieži vien vēl ir redzamas. Pamēģini sajaukt 2 ēdamkarotes sāls ar ūdeni un uzmanīgi uzzied šo maisījumu uz ziluma vietas.

5. Galvassāpēm

Ja Tu ciet no galvassāpēm, pamēģini pievienot sāli savai vannai, jo sāls palīdz atslābināt muskuļus un tādā veidā atbrīvot no spriedzes, kas bieži vien izraisa galvassāpes.

epsom-salt-bath-638x425

COMMENTS

Leave a Comment