Piecas pazīmes, ka tev ir iebiedējoša personība; īpaši #4

1. Vienkāršas sarunas ir kaitinošas

Nav pārsteidzoši, ka spēcīgiem cilvēkiem vienkārši riebjas tukša pļāpāšana. Laipni gaidītas ir sarunas, kas izraisa intelektuālu aizrautību, bet tukšas runas un tenkas izraisa riebumu.

Cilvēki, kuri ir spēcīgas personības, tiecas uzreiz darīt citiem zināmu, ko viņi domā. Tas attiecināms arī uz neatbilstošiem jautājumiem un dialogiem, kuri nenes absolūti nekādus augļus. Īpaši izteikta šī īpašība ir, strādājot pie nopietniem uzdevumiem – spēcīgām personībām vienkārši nav laika iesaistīties banālās un nenozīmīgās sarunās.

2. Nevērīgas atbildes šķiet atbaidošas

Spēcīgi cilvēki bieži vien ir pašizglītojušies dažādās jomās, un viņiem ir plašas zināšanas. Šāda veida attieksme pret zināšanām izraisa turpmāku zinātkāri un uzlabo akceptēšanas spējas. Saprotams, ka šādi cilvēki vienkārši nespēj paciest neizglītotu attieksmi. Viņi ir darījuši, ko varējuši, lai iemācītos pēc iespējas vairāk un vēlas saglabāt atvērtu prātu. Pieminēšanas vērts ir tas, ka spēcīgas personības nemeklē citu cilvēku apstiprinājumu tam, ka viņu viedoklis un uzskati ir svarīgi.

3. Iespējas tiek radītas piespiedu kārtā

Šie cilvēki rada iespējas sev paši, nelūdzot diži daudz palīdzības no citiem. Pārsteidzoši lieliskā darba ētika un spēja izmantot iespējas var iebiedēt mazāk motivētos.

Neatkarīgi no tā, vai viņi tiek uzskatīti par biedējošiem vai ambicioziem, viņiem citu domas par to šķiet mazsvarīgas. Un to pārdomāšana vēl nenozīmīgāka.

4. Citu uzmanība nav svarīga

Sabiedrībā, kurā uzmanību pievērš ar drāmas palīdzību, spēcīgi cilvēki neuzturas un neiesaistās citu kaislībās. Lai arī viņu darba spējas un rakstura stingrība var piesaistīt uzmanību – pozitīvu vai negatīvu – spēcīgajiem ļaudīm tas šķiet vienaldzīgs. Viņi netērēs dārgo laiku, lai piesaistītu citu cilvēku uzmanību.

Tā vietā indivīds ar stingru un spēcīgu raksturu turēs galvu noliektu un darīs to, kas jādara. Šie cilvēki ir laimīgi un droši arī bez citu uzmanības. Šeit jāpiemin kāds sens sakāmvārds “tavi darbi runā tik skaļi, ka es nespēju saklausīt, ko tu saki.”

5. Attaisnojumi ir nepieņemami

Kārtējo reizi spēcīgi cilvēki ir bēdīgi slaveni ar ierakšanos darbos un to lielisku izpildi – lai arī cik nepatīkami tas būtu. Nav jau nekāds brīnums, ka cilvēki, kuri pastāvīgi sūkstās, nekādi nespēj piesaistīt viņu uzmanību.

Uzpeldot kādām problēmām, spēcīgs cilvēks koncentrēsies uz to risināšanu. Kādēļ gan pārdzīvot par situāciju, kuru nav iespējams ietekmēt?

Avots: powerofpositivity.com

Leave a Comment