Sagatavošana
Blenderī glāzē ielej ļoti aukstu pienu
Pievieno sīrupu
Ieliec saldējumu.
Kul tieši minūti (vismaz ar ātrumu 13 000 apgriezienu).
Jo mazāk saldējuma pievienosi, jo labāk kokteilis tiks saputots, taču garša attiecīgi mainīsies. Kokteilim vienmēr izmanto svaigu saldējumu, jo produkts, kas atvērtā veidā nostāvējis saldētavā, tik labi neputos.
Piens ir ļoti stipri jāatdzesē, lai pakas iekšpusē varētu sajust ledus kristālus. Lai to panāktu, apmēram divas stundas turi piena paku saldētavā.
“Es esmu izbaudījusi piena kokteiļus no visas sirds. Tagad to iesaku arī tev Pašdarināts piena kokteilis ar saldējumu – tā ir neaizmirstama garša,” pauž uztura eksperte.
Lasi arī: Sāpes vēderā – lejasdaļā, zem nabas, augšdaļā: ko tās nozīmē
Pastāsti draugiem, kā pagatavot nostalģisko bērnības dzērienu, un noteikti dalies ar tā recepti sociālajos tīklos!
Avots: takprosto.cc