Princis Harijs atklāti stāsta par princesi Diānu un laulību

Kamēr princis Harijs bija devies 17 jūdžu (27 kilometri) pārgājienā, reportieri viņam uzdeva dažus jautājumus par prinča nākotni. Piemēram, par to, vai princis Harijs netuvojas jau brīdim, kad dosies laulāties, uz ko princis atbildēja: “Tas notiks tad, kad tas notiks.”

“Ir daudz lietu, kas vēl jāizdara pirms kāzām,” viņš saka. “Piemēram, vēl visi šie kilometri, kas jānostaigā. Visi vienmēr domā par to, kad precēties, bet tas jau ir vien tas pats, kas darbs – viss ar laiku.” 

Pēc laika, ko princis Harijs bija pavadījis armijā, darot to, kas viņam tiešām patīk, viņš izdomāja, ka ir laiks atgriezties. Pēc armijas pamešanas viņš par savu misiju izvēlējās atbalstīt veterānus un kļūt viņiem par oratoru, jo princis zina, kam veterāniem nākas iet cauri. Protams, viņa vēlme nodarboties ar labdarību nāk no neviena cita puses kā princeses Diānas. 

“Tas ir kaut kas, ar ko mūsu māte ir nodarbojusies ļoti daudz, un mēs no viņas daudz mācījāmies,” saka princis Harijs. Viņam laulības dzīve un principā sava privātā dzīve vēl šobrīd nav tik nozīmīga kā palīdzēšana citiem cilvēkiem. Ko tādu dzirdēt ir daudz labāk, nekā skatīties karaliskās kāzas. 

Avots: www.goodhousekeeping.com

 

 

Leave a Comment