SASTĀVDAĻAS:
- 200 g cukura;
- 2 tēj. k. vaniļas cukura;
- 150 g sviesta;
- 150 ml piena;
- 2 olas;
- 2 tēj. k. cepamā pulvera;
- 450 – 500 g miltu.
Lasi vēl: Recepte: saldais ēdiens “Sniegbaltīte”- kūst mutē!
PAGATAVOŠANA.
Sviestu sakuļ kopā ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno olas, visu samaisa.
Pielej pienu, samaisa. Pievieno cepamo pulveri un miltus, visu kārtīgi samaisa.
Mīklu izveltnē apmēram 5 – 7 mm biezu.
Ar formiņu palīdzību izspiež koržikus.
Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru, virsū liek cepumus tā, lai būtu brīva vieta pa vidu.
Cep 180 grādu karstumā 20 – 25 minūtes.
Pirms pasniegšanas nokaisa ar pūdercukuru.
Labu apetīti!
Avots: