Recepte: piena koržiki – gardums bērniem!

SASTĀVDAĻAS:

  • 200 g cukura;
  • 2 tēj. k. vaniļas cukura;
  • 150 g sviesta;
  • 150 ml piena;
  • 2 olas;
  • 2 tēj. k. cepamā pulvera;
  • 450 – 500 g miltu.

Lasi vēl: Recepte: saldais ēdiens “Sniegbaltīte”- kūst mutē!

PAGATAVOŠANA.

Sviestu sakuļ kopā ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno olas, visu samaisa.

Pielej pienu, samaisa. Pievieno cepamo pulveri un miltus, visu kārtīgi samaisa.

Mīklu izveltnē apmēram 5 – 7 mm biezu.

Ar formiņu palīdzību izspiež koržikus.

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru, virsū liek cepumus tā, lai būtu brīva vieta pa vidu.

Cep 180 grādu karstumā 20 – 25 minūtes.

Pirms pasniegšanas nokaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

Avots:

Leave a Comment