Kristīne Pimenova: kā pasaules skaistākā meitene izskatās šodien?

Kristīne Pimenova

Kristīne Pimenova: Viņu vēl 10 gadu vecumā dēvēja par Krievijas eņģeli, bet pēc “Daily Mail” laikraksta sacītā viņa tika uzskatīta par skaistāko meiteni pasaulē.

Kristīne Pimenova 2009. gadā parakstīja līgumu ar “LA Models” un pārvācās dzīvot uz Losandželosu. Meiteni mēdz dēvēt par “Little supermodel” jeb “Mazo supermodeli”, piedēvējot viņai tikpat spožu nākotni kā leģendārajām un pasaulē slavenākajām modelēm.

Kristīne Pimenova

Kristīnes tēvs ir labi zināms futbolists Ruslans Pimenovs, bet mamma – Glikērija Pimenova, kura ir arī viņas personīgā menedžere. Vecāki dara visu iespējamo, lai viņu atvase spētu veidot veiksmīgu modeles karjeru.

Kristīne Pimenova

Starpcitu, Kristīnes mammai ir savas meitas Instagram profils, kuram ir vairāk nekā 1,5 miljoni sekotāju. Kopš pašām pirmajām fotosesijām Kristīne ir manāmi paaugusies.

 

 

Kristīne Pimenova: Viņa nebūt nav tik liela – viņai pašlaik ir 11 gadi

 

Neskatoties uz viņas vecumu, meitene paguvusi jau sadarboties ar tādiem modes māksliniekiem kā Armani Junior, Prada, Burberry un Silvian Heach.

Starpcitu, brīvajā laikā meitene nodarbojas ar māksliniecisko vingrošanu un mācās svešvalodas.

 

Lasi arī: Krievu skaistule apprecējās ar nigērieti. Kā izvērtās viņu dzīve un kā izskatās viņu bērni

Kristīne Pimenova: brīvi runā itāļu valodā

 

Kristīne Pimenova Kristīne Pimenova

Neskatoties uz viņas milzīgajiem panākumiem, uzrodas tādi cilvēki, kuri kritizē Kristīnes vecākus par meitenei atņemto bērnību. Un ko jūs par šo visu domājat?

 Avots: ofigenno.com

Leave a Comment