Pagatavošana:
Bieti un kartupeli sarīvē uz smalkās rīves. Sajauc dārzeņus ar malto gaļu, pievieno olu, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Izveido nelielas kotletes. No norādītā produktu daudzuma vajadzētu sanākt aptuveni 8 kotletēm. Apcep kotletes no abām pusēm līdz brūnumam, tad uzliec vāku un pasautē uz nelielas uguns vēl 7 minūtes.
Pa to laiku sagriez gredzenos sīpolus un apcep, līdz tie kļūst zeltaini.
Pasniedz kotletes ar ceptiem sīpoliem un stienīšos sagrieztiem gurķiem: vislabākais savienojums!
Biete ir gremošanas sistēmai pārsteidzošo noderīgs produkts, tā normalizē zarnu trakta darbību, novērš aizcietējumus. Šī produkta lietošana īpaši ieteicama grūtniecēm, bērniem un vecāka gadagājuma cilvēkiem. Tā kā zviedru kotletes ir veiksmīgs risinājums visu vecumu gardēžiem!
Avots: