Rīta rituāls notievēšanai, kas prasīs vien 20 minūtes laika

Ūdens diēta

 

  • Pateicība

 

Vēl guļot gultā, domājiet par pateicību. Jā, jā – pateicība par visu to, kas Jums jau ir, palīdz pozitīvi uzsākt dienu un tādu arī pavadīt. Pozitīvas domas stimulē laimes hormonu, kas samazina stresa līmeni.

 

  • Staipieties

 

Staipieties, jo tādā veidā Jūs uzlabosiet arī sava organisma elastību. Staipīšanās palīdz noņemt spriedzi no muskuļiem, stimulē enerģijas daudzumu un izdala laimes hormonus. Tādā veidā organisms ir spējīgs ātrāk un veiksmīgāk dedzināt taukus.

 

  • Izdzeriet glāzi ūdens

 

Ūdens palīdz “iedarbināt” organismu un paātrina vielmaiņu par 30%. Jo ātrāka ir vielmaiņa, jo ātrāk tiek dedzināti arī tauki, nemaz neieguldot pārāk lielu piepūli. Citronu sula nodrošinās organismu ar nepieciešamajiem mikroelementiem un enerģiju.

 

  • Izmantojiet birstīti ķermenim

 

Mūsu ķermenis ir pakļauts ārējās vides iespaidiem, kas ietekmē par svaru atbildošus hormonus. Ķermeņa tīrīšana ar birstīti veicina limfātiskās sistēmas darbību, kas nodrošina toksīnu izvadīšanu no organisma un veicina notievēšanu.

 

  • Nekad neizlaidiet brokastis

 

Katru rītu sāciet ar brokastīm. Pat tad, ja nepietiek laika, nepieciešams kaut ko iekost, un vienalga, vai tas būtu ābols vai krekers, jo tas veicinās organisma darbību. Tiem, kas brokastis ēd daudz, daudz vēlāk, dienas laikā izjūt stiprāku izsalkumu, nekā tie, kas brokastīs kaut ko ieēd.

Šādā veidā 20 minūtes no rītiem var palīdzēt tikt vaļā no tik ļoti nepatīkamā liekā svara – nav nepieciešams ieturēt nekādas striktas diētas vai nodarboties ar sportu. Ja rītus iesāksiet šādi, tas palīdzēs Jums būt mundriem visas dienas garumā.

Atcerieties  – dienas garumā piespiediet sevi dzert pēc iespējas vairāk ūdeni, kas palīdzēs tik vienkāršu paņēmienu iedarbību sajust jau nedēļas laikā. Liekie kilogrami pazudīs, āda kļūs tvirtāka un atgūs veselīgu krāsu.

Šis noteikti jāpastāsta arī draugiem! Dalieties ar šo rakstu vai pastāstiet viņiem šo visu paši!

Leave a Comment