Lūk, ko par tevi var pastāstīt tavas rokas mazais pirkstiņš

1. Normāla garuma

Mazais pirkstiņš, kura garums sniedzas līdz zeltneša augšējai falangai, tiek uzskatīts par normu. Cilvēki, kuriem ir šāds mazais pirkstiņš, atšķiras ar savu nobriedušo raksturu un ļoti stingriem dzīves principiem, viņi ļoti reti maina savus uzskatus.

2. Garš

Ja Tavs mazais pirkstiņš sniedzas nedaudz augstāk par līniju, kas atdala augšējo un vidējo zeltneša falangu, Tev ir paveicies, jo tā ir apburošas un harizmātiskas personas zīme. Tie ir cilvēki, kuri nekad nepadodas, šāda cilvēka talants un mīlestība pret darbu spēj paveikt brīnumus!

3. Īss

Šāda mazā pirkstiņa īpašnieki ir ļoti uzmanīgi un draudzīgi, viņiem piemīt neliela kautrība, taču tas nebūt nav viņu trūkums. Izcilas runas spējas un prasme veidot diplomātiskas attiecības – tas ir viņu “jājamzirdziņš”!

4. Smails

Smails mazā pirkstiņa galiņš liecina par spējām uz valodām un neticami māksliniecisku dabu. Vairāk apaļš mazā pirkstiņa galiņš ir flegmatiska un nesatricināma cilvēka pazīme.

5. Izliekts

Izliekts mazais pirkstiņš liecina par cilvēka spējām ātri pieņemt pārmaiņas. Cilvēki ar tādām rakstura iezīmēm ir bezgala miermīlīgi.

6. Plats

Šāda veida mazais pirkstiņš ir cilvēkiem, uz kuriem vienmēr var paļauties. Viņi ļoti daudz zina par apkārtējo pasauli, reizēm pat atceras savas iepriekšējās dzīves un nekad neatsaka palīdzību!

 

 

Leave a Comment