Rukolas salāti – ēdienkartes dažādošanai un Vese***ai + receptes

Rukolas salāti – Receptes

Eļļu sajauc ar citrona sulu, sāli un pipariem. Sagriež tomātus – ķirštomātus uz pusēm, lielākus – daiviņās.

Ja izmanto fetas sieru, to griež kubiciņos, mocarellu labāk izvēlēties mazās bumbiņās, parmezānu sagriež plānās plēksnītēs.

Rukolas lapiņas pārlej ar eļļas un citrona sulas mērci, sajauc.

Tomātus un sieru var kārtot uz salātiem vai iejaukt tajos. Siera vietā var likt arī plānās šķēlītēs vai strēmelēs sagrieztu vītinātu šķiņķi.

 

Arī garšīgi: 5 ātri salāti, kas pagatavojami vien 15 minūtēs! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots:

aLA

Leave a Comment