Saderība laulībā: lūk, kuri Zodiaka zīmju pārstāvji būs laimīgi kopā

AUNS

Aunus ir nepieciešams atbalstīt, viņos var iemīlēties ļoti daudzi, taču pa īstam stipra un veiksmīga laulība viņiem ir iespējama ar Svariem, Skorpioniem un Ūdensvīriem, kuri var padarīt Aunus par laimīgākajiem cilvēkiem uz Zemes virsas.

VĒRSIS

Vērsim un Jaunavai ir ļoti līdzīgas enerģijas cilvēki, kuri var nodzīvot kopā visu savu mūžu, taču viss ir atkarīgs no viņiem pašiem. Jaunava vienmēr atļaus Vērsim būt noteicošajam attiecībās, tāpēc šī savienība ir vairāk izdevīga tieši Vērsim.

DVĪŅI

Dvīņiem ir lielas izredzes nodzīvot laimīgu dzīvi laulībā kopā ar Strēlniekiem, Ūdensvīriem un savas zīmes pārstāvjiem, jo viņi ir dinamiski, tāpēc viņiem blakus nepieciešams tāds pats cilvēks.

VĒZIS

Vēzis un Svari ir lieliska un spēcīga savienība, taču tāpat var izskatīt arī Mežāža kandidatūru. Vēžiem blakus ir nepieciešams mierīgs vai arī valdonīgs cilvēks, kādi ir arī viņi paši, taču ne cits Vēzis – ar viņu nebūs iespējams sadzīvot!

LAUVA

Lauvas mīl Jaunavas, kuras viņas dievina, sargā un nekad viņām nemelo, taču visnotaļ laba saderība Lauvām ir arī ar Ūdensvīriem, Mežāžiem un Svariem, kā arī ar citām Lauvām, lai gan tas vairāk ir rezerves variants.

JAUNAVA

Jaunavas ciena godīgumu un atklātību, kā arī patstāvību, tāpēc viņām der Vērši, Svari, Zivis un Mežāži.

SVARI

Svari ir universāli. Viņi var atrast kopīgu valodu gandrīz ar visiem bez izņēmuma, turklāt arī laulībā situācija ir analoģiska.

SKORPIONS

Skorpioniem lieliski der Jaunavas un Svari, taču viņiem būs jāiemācās dzīvot ne tikai pēc saviem noteikumiem. Vēl Skorpioniem visnotaļ laba saderība šajā jomā ir ar Zivīm, taču nevajadzētu aizmirst, ka Zivis ir viegli ievainojamas.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki mīl neatkarību, šajā ziņā vislabākā saderībā viņiem ir ar Ūdensvīriem, jo viņi viens otru spēj saprast arī bez vārdiem. Salīdzināt ar šo savienību vēl var vienīgi divu Strēlnieku savienību, kas var gāzt kalnus.

Lasi arī: Četrdesmit Vangas pravietojumi pēc dzimšanas gada un mēneša. Unikāla tabula!

MEŽĀZIS

Te viss ir vienkārši – jāizvēlas Jaunava vai Vērsis, jo ar šiem abiem ir lielas iespējas izveidot ļoti stipru ģimeni, taču arī ar savas zīmes pārstāvjiem Mežāžiem var visnotaļ paveikties.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem vispiemērotākie ir Strēlnieki un Auni, bet ideāla savienība var izveidoties ar Dvīņiem, jo šīm radniecīgajām dvēselēm ir potenciāls būt kopā mūža garumā.

ZIVIS

Zivīm laulība var izdoties kopā ar Svariem, Mežāžiem un Skorpioniem, bet vispār Zivīm ir ļoti grūti atrast cilvēku, ar kuru viņas vēlētos saistīties laulības saitēm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment