Satraucošs skats: zārks autostāvvietā, kurā atrodas ķermenis

Vācijā Pol***jas iecirknī izskanēja zvans no kāda kunga, kurš bija satraucies par notiekošo autostāvvietā pie lielveikala. Kungs apraksturoja situāciju- autostāvvietā ir auto, kurā ir melns zārks, pavērts tā, ka var redzēt tajā esošo ķermeni.

Pol***ja nekavējoties devās uz notikuma vietu. Ierodoties Pol***jas darbinieki patiesi atrada auto ar visu vaļējo zārku. Kad viņi bija ieradušies, tad zārka iemītnieks, 26 gadus vecs vīrietis, tikko bija piecēlies no savas diendusas.

goth

Vīrietis bija tērpies viscaur melnās drānās un, kā izrādījās, ir viens no vietējās gotu kopienas. Blakus automašīnā atradās arī viņa mīļotā sieviete, kura negulēja vis zārkā, bet visus auto logus bija aizsegusi ar bieziem, melniem aizkariem.

Pats vīrietis paskaidroja policistiem, ka viņš esot vēlējies gulēt ārpus mājas nostaļģisku apsvērumu dēļ. Tas esot ļoti ērti, jo zārkā ir gan spilvens, gan sega. Policisti viņam nepiesprieda nekādu sodu, jo vīrietis nav pārkāpis likumu, bet ieteica tomēr negulēt zārkā publiskās vietās, jo tas var satraukt iedzīvotājus.

Avots: nbcnews.com

Leave a Comment