Šausminoši nagu dizaini, kas pārņem pasauli; #11 ir briesmas!

1.Burbuļu nagi 

1nail

Sākotnēji bija cerēts, ka šāds nagu dizains varētu padarīt pirkstus vizuāli tievākus, taču tas pavisam noteikti izgāzās. Vēlāk saloni brīdināja, ka šāds nagu dizains varētu būt bīstams un labāk no tā atturēties.

2. Pīļu pleznu nagi

2nails

Varbūt tie saskan ar ‘duckface’ selfijiem? Katrā ziņā nav saprotams kāpēc nags ir platāks pie beigām. Mums ienāca prāta, ka šādi nagi varētu būt ļoti noderīgi mērcītes uzlikšanai uz čipsiem vai citām uzkodām.

3.Dunču nagi

3nail

Negribot rodas jautājums- kā sieviete ar šādiem nagi novelk drēbes vai nokārtojas tualetē nenodarot sev pāri? Tie ir milzīgi un noteikti arī asi, gluži kā 10 mazi dunči. Protams, gari nagi ir skaisti, bet visam ir savas robežas!

4. 3D nagi

4nail

Gliteri vai kāds kristāliņš uz naga izskatās jauki, bet vai šis nav nedaudz par daudz? Atkal rodas jautājumu, kā tikt galā ar apģērbu, vēl svarīgāk – mati! Ikvienai gan jau ir gadījies, braucot cauri matiem vai tos taisot, ir kāds ielūzis nags, kas tajos ieķeras, ar šādiem noteikti ir jānolīgst kādu, kas katru dienu tiek galā ar taviem matiem! Turklāt šāds dizains izskatās bezgaumīgi, piekritīsiet?

5. Sniega bumbu nagi

5nail

Šis ir kā burbuļnagu un dunču apvienojums! Šausminoši…

6. Pušķīšu nagi

6nail

Trauku mazgāšana, dušošanās un karstas vannas atkrīt, jo gluži vienkārši mazie pušķīši pazudīs acu mirklī.

7. Lakas kalnu nagi

7nail

Ja vēlies pavadīt vairākas stundas lakojot nagus, tad šis 202 nagu lakas kārtu dizains ir tieši tev!

8.Pīrsings nagā

8nail

Tas ne tikai izskatās dīvaini, bet atkal rada daudzus jautājumus, piemēram, kā tas neieķeras matos, vai kā tu spēj pilnvērtīgi paēst kaut ko, kas paredzēts ēšanai ar rokām? Ja tev ir izskaidrojums, tad droši padalies ar to !

9. Caurumotie nagi 

9nail

Visticamāk dizaina izgudrotājs vai pasūtītājs nav padomājis par to, ka ēdiens šajā caurumā varētu saķerties, pats nags daudz kur ieķerties, turklāt vieglāk arī nolūzt vai ielūzt. Protams, izskatās ļoti interesanti, bet cik tas ir ērti un praktiski?

10. Akvārija nagi

10nail

Vai tu, ko šādu biji redzējusi kādreiz? Katra naga galā ir izveidots mini akvārijs, šausmas!

Vai tu gribētu sev tādu nagu dizainu?

11.Pūkainie nagi

11nail

Šis dizains, pavisam noteikti, pārspēj visus iepriekšējos 10! Nemazgātas rokas, nemazgāti mati, nemazgāts ķermenis! Ko darīt, ja kaut kas iebirst acī? Mums nav izskaidrojuma šādiem nagiem, ikdienas dzīvē ar tādiem tu neko neesi spējīgs izdarīt!

 

Leave a Comment