Septiņi zodiaka zīmju pāri, kuriem gaidāma mūžīga mīlestība!

Caring Hand on Senior Hand

Jaunu attiecību sākumā, cilvēks piedzīvo visīstāko eiforiju, taču pirmās krāšņās emocijas nebūt nenozīmē, ka šo divu cilvēku kopdzīve būs ilga un laimīga.

Pēc kāda laika, kad pāris sāk viens otru iepazīt tuvāk, viņi izvērtē savu saderību, arī astroloģisko! 

 

Lasi arī: Ķīniešu horoskopa saderība

 

Ja pāris pēc savām zodiaka zīmēm nesader, viņus gaida grūti pārbaudījumi, kuri, visticamāk, beigsies ar šķiršanos vai arī pie šīm attiecībām būs ļoti rūpīgi jāpiestrādā, taču ir pāri, kuru savienībai zvaigznes paredz ilgu un laimīgu mūžu.

Iespējams, ka pašreizējais partneris ir lemts Jums uz mūžu, bet varbūt Jūs savu “īsto” vēl tikai satiksiet! 

 

 

Auns un Dvīņi

Uguns un gaiss – šīs divas stihijas lieliski atbalsta viena otru. Tāpat, kā ugunskurs nevar aizdegties bez gaisa, tā arī Auns nevar bez Dvīņiem.

Šo zīmju pārstāvjus vienu pie otra velk ne tikai fiziskā tuvība, viņiem interesē arī kopīgas intelektuālās nodarbes. Tas ir lielisks savienojums ģimenes veidošanai! Šos pārus nemitīgi ieskauj svētku noskaņa, kopā viņiem pa spēkam ir risināt jebkādas grūtības.

 

Strēlnieks un Lauva

Loģiski būtu pieņemt, ka divi uguns zīmē dzimušie nevar sadzīvot kopā, jo viņiem būtu jākonkurē savā starpā.

Tas notiek tikai tad, ja pāra mīlestība nav patiesa. Ja jūtas ir patiesas, Strēlniekam un Lauvai būs ļoti viegli atrast kopīgu valodu un viņu savienībai lemta labklājība. Astrologi iesaka šādam pārim biežāk ceļot kopā – tas palīdzēs uzturēt mīlas uguntiņu.

 

 

Auns un Svari

Lūk, kādas zodiaka zīmes prot strādāt komandā! Svarus kontrolē sievišķīgā Venēra, bet Aunu kontrolē vīriešu aizsargājošais Marss.

Lasi arī: FOTO: Kā izskatās gados vecāka Monika Belluči, kad nepozē kameras priekšā

Šim pārītim, šķiet, nekad nenodzisīs interese vienam par otru. Abi šajā aliansē sasniedz satriecošus panākumus, viņi parasti ir ļoti labi cilvēki, kas ir svarīgi, lai būtu patiesi laimīgi.

 

Ūdensvīrs un Jaunava

Praktiskā Jaunava un ar jaunām idejām bagātais Ūdensvīrs – tas ir pāris, kas spējīgi padarīt pasauli labāku. Tā ir patiesu burvju tandēma, kas spēj radīt brīnumus viens otram, viņiem nekad nav garlaicīgi un viņi nemēdz strīdēties nieku dēļ. Ūdensvīru un Jaunavu bieži saista patika pret kulināriju, skaistām lietām un dabu. Kopā viņi spēj pārvarēt pat visneparedzamākos likteņa pavērsienus!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 2 vislabākos pārus

COMMENTS

  • […] Lasi arī: Septiņi zodiaka zīmju pāri, kuriem gaidāma mūžīga mīlestība! […]

  • […] Septiņi zodiaka zīmju pāri, kuriem gaidāma mūžīga mīlestība! […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no svētbirzs</cite>

    Kovid (Covid-19) laiks ir smags katram no mums. Par spīti grūtībām un pārbaudījumiem mūsu dzīvēs nezaudēsim cerību mūsu sirdīs. Domāsim gaišas domas. Vairosim pozitīvo enerģiju sev apkārt. Apzinīgi ievērosim visus kovid-19 pandēmijas laika ierobežojumus. Valkāsim sejas maskas un ievērosim 2 metru distanci. Sargāsim savu un savu tuvinieku veselību. Aizlūgsim Latvju Dievus, lai Latvju Dievi aizsargā mūsu dzimto zemīti. Latvju Dievi vienmēr uzklausa savu bērnu lūgšanas. Tāpēc lūgsim Latvju Dievus no visas sirds, lai mūsu tauta būtu vesela un spēka pilna. Turēsim cieņā senlatvju zīmes. Iedegsim zaļu svecīti par godu Dabas Mātei. Lūgsim Dabas Mātes svētību, lai Dabas Mātes svētība ienāk katrā namā! Aizdegsim krāsainas svecītes par godu Latvju Dieviem. Lūgsim Veļu Mātei ilgu mūžu. Lūgsim Laimai labu veselību. Lūgsim Pērkonu, lai Pērkons – Debesu Tēvs – patriec šo sērgu no mūsu zemītes! Būsim stipri un izturīgi! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi stāv mums klāt!
    Sirsnīgi, Skolnieciņš no svētbirzs [Latvju Skaudības Dievs]
    #DabasMāte #Pērkons #VeļuMāte #MežaMāte #Laima #LatvjuDievi #PozitīvāEnerģija #lūgšanas #LatvjuDievuSvētība #ZemesSpēks

Leave a Comment