Šī meitene guļ 10 dienas pēc kārtas – KĀPĒC? Īsta mūsdienu “apburtā princese”

Šī Sli**ba, kas nav ārstējama var pārņemt Grīnu un piekalt viņu gultai uz vairākām nedēļām.

„Šai Sli**bai izpaužoties, es varu no vietas nogulēt pat 10 dienas. Parasti, es jūtu miglainību galvā, pirms tās izpausmes un drīz pēc tam, tā mani atslēdz no realitātes,” pastāsta Grīna.

1a

Pēc pamatīgām As**s analīžu pārbaudēm, eksperimentiem ar daudziem medikamentiem un smadzeņu skenēšanas, beidzot tika atklāts, ka Grīnai ir retā Kleina-Levina Sli**ba.

„Parasti es noguļu kādas 10 dienas no vietas, pēc tam es ciešu no bezmiega, jo esmu pārāk daudz gulējusi, pēc tādas epizodes man nepieciešamas vismaz divas nedēļas, lai atgūtos,” viņa pastāsta.

„Neesmu skolu apmeklējusi vairākas nedēļas, esmu palaidusi garām savu draugu dzimšanas dienas un kavējusi darbu. Tas visu pārtrauc.”

Grīna nepabeidza mācības vidusskolā jo nokavēja gala eksāmenus. Tagad viņa strādā par pārdevēju un mācās Flindera Universitātē.

Grīna apgalvo, ka savas dzīves laikā piedzīvojusi aptuveni 35 šāda veida epizodes, tādējādi zaudējot aptuveni vienu gadu no savas dzīves.

Pusaudža gados tika novēroti Sli**bas saasinājumi, bet tiek lēsts, ka sasniedzot 30 gadu vecumu Sli**bas izpausmes kļūs retākas. Līdz šī vecuma sasniegšanai Grīnai nāksies turpināt ziedot ļoti svarīgus savas un līdzcilvēku dzīves notikumus.

Leave a Comment