Šī meitene pārtrauca skūt savas kājas agrā jaunībā un aicina neskūties arī citas sievietes

30-interesanti-fakti-2-9

Negaidītu popularitāti ārvalstu medijos guvusi kāda jauna meitene vārdā Jasmīna Gasimova, kura jau kopš 11 gadu vecuma vairs neskuj nedz kājas, nedz kādu citu ķermeņa daļu.

Jaunā meitene uzskata, ka tā esot sievietes “patiesā būtība”!

 Meitene ir no Lielbritānijas, un uzmanību sev pievērsa uzrakstot eseju par savu apmatoto ķermeni, kā arī nopublicējot dažādas sava ķermeņa daļas ar apmatojumu. Bērnībā bērni esot daudz smējušies par Jasmīnas tumšo ķermeņa apmatojumu, bet no 11 gadu vecuma viņa nolēmusi beigt par to kaunēties.

 

Lasi arī: Gribi, lai vīrieši ir traki pēc tevis? Lūk, ko darīt!

 

Viņa apgalvo, ka sabiedrībā sievietēm tiek uzspiesta skūšanās, bet viņa nebaidās atzīt, ka to nedara! Vēl vairāk – jaunā filozofijas studente pat ar to lepojas.

 

Ja vēlies apskatīt bildes un sīkāk iepazīties ar Jasmīnas stāstu, šķir otru lapu

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skūts Persiks</cite>

    Nu ja viņa vēlas visu mūžu nodzīvot kā neuzbudinoša un neiekārdinoša sieviete, uz priekšu, es tomēr mīlējoties negribētu sajust viņas ūsas mutē.

  • <cite class="fn">šoks un stress</cite>

    psc… sievietes būtiba nav būt “atbaidošai” bet “iekārojamai”

    lai šie indivīdi sēž tālāk savā “akmens laikmetā”

  • <cite class="fn">Elofija</cite>

    Es 11 gadu vecumā vēl nebiju sākusi skūt kājas. Šī jau pārstājusi…..

  • <cite class="fn">ivuciite</cite>

    Tapec jau tagad ir tik noaugusi kā mērkaķis,ka t
    ik agri sāka skūt!:D

  • <cite class="fn">Tigrs</cite>

    Viens normāli domājošs meitēns. Vairāk tādas 🙂

    • <cite class="fn">Mōnika</cite>

      Muļķības, ne normāli domājošs meitēns. Kārtējā kompleksainā sliņķe, kura bļauj pa visu pasauli par savām dīvainībām. Kāpēc sievietes, kuras kopj savu ķermeni nepublisko info, ka skujas? Tāpēc, ka uzskata to par normu un par to nav jābļauj un jāstāsta, ka tiek ierobežotas savā sievišķībā. Resnas spalvainas ļaškas nav sievišķības un skaistuma simbols. Un tad lai nebļauj, ka normāli vīrieši nepievērš uzmanību. Labākajā gadījumā viņa saķers tādu pašu frīku kā pati un dzīvos savu spalvaino dzīvi un apskaudīs sievietes, kuras par sevi rūpējas. Fu. Pretīgi!

  • <cite class="fn">Ewa</cite>

    Es nesaprotu kas tas ir par stulbu uzskatu, ka sievietes rūpējas par sevi vīriešu dēļ. Lielākais absurds, ko esmu dzirdējusi, jo cilvēkam galvenokārt jārūpējas pašam priekš sevisun tikai pēc tam priekš citiem. Savu mūžu nespētu iedomāties, ka varētu nelikvidēt liekos matiņus un to darot nedomāju par vīriešiem, bet pati par sevi, jo gribu justies pievilcīga un gribu pati sev patikt. Nespēju iedomāties kā sieviete var pati sev justies seksīga un iekārojama, glāstot spalvainas kājas vai lepojoties ar ūsām. Manuprāt, šī “lēdija” savu apmatojumu un feministisko nostāju pauž tikai tāpēc, lai izlektu no pūļa un ar kaut ko atšķirtos. Skaista nav, īpaši gudra arī ne, tāpēc atliek piesaistīt ar ko vien var – šajā gadījumā savu “pareizo” dzīves nostāju un spalvainajām ekstremitātēm.

    • <cite class="fn">dina</cite>

      Savukārt es neizprotu tās, kuras neskujas, atvelkas uz pludmali vai akvaparku, pirti utt . un tad nu mocās, jo nevar ne normāli apsēsties, ne apgulties, ne pakustēties, kur nu vēl pludmalē bumbu uzspēlēt ar bērniem vai citas aktivitātes, pietupties, pieliekties, smilšu pilis uzcelt utt…jo redz viss lien pa visām spraugām ārā…pretīgi skatīties..

      • <cite class="fn">ja?</cite>

        Kā, mocās???? Viņām pašām jau tas nesagādā diskomfortu. Tu jau esi tā, kas lupī un vemstās.

  • <cite class="fn">Airita</cite>

    Viņai ir par daudz vīrišķā hormona. Vēders spalvains.

  • <cite class="fn">Aiga</cite>

    11 gadu vecumā galvu pret skapīti atsita.
    Man 11 gados pirmaas spalvas tik sāka parādīties. Pareizāk būtu sieviete kura nekad nav skuvusies.
    Man personīgi patīk ka viss plikiņš.Tāda tīrības sajūta. Varbūt noskujies meiten, moš iepatiksies 😉

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    Šai meitenei ir kādas veselības problēmas, jāapmeklē ārsts-speciālists un tad ārstnieciskās kosmētikas kabinets
    Bet kurai patīk būt plikai un siltai kā čūskai vai plikai un aukstai kā vardei, tad jau lai skujas. Kad aizies pensijā būs daudz ko darīt, tik bieži neskūsies, nebūs dēļ kā, bet kad 1X mēnesī ies uz pirti, tad iepriekšējo visu dienu varēs veltīt sava sazēlušā apmatojuma pļaušanai.

  • <cite class="fn">žigolo</cite>

    Labi, šim zaķim ir bik vairāk matiņu, kurus vajadzētu noepilēt(seja, vēders krūtis utt) Taču p’
    arējam jābūt dabiskā veidā. Kā man riebjās tās noskūtās “vāveres”. Vienīgi pedofīli var par tādām sapņot.

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Jāskujas sievietes tomēr skaitās daiļais dzimums

  • <cite class="fn">Kikis</cite>

    Mans atbalsts ir ar šo meiteni. Tā ir katra brīva izvēle vai skūties. Tas, ka mediji mums to ir tik dziļi iesmērējuši smadzenēs- ka DABISKAIS apmatojums mums liekas pretdabisks un, ka no tā jāatbrīvojas- ir iemesls, kādēļ gālvā spiestie rakstu autori taisa šādus mēslainus rakstus un jūs, negatīvus komentārus. Un nē, tā nav tikai feministu aizsākta lieta, bet feministes to atbalsta, jo tā ir cilvēka BRĪVA izvēle. Ne visi feministi/tes neskūsies, bet visi atbalstīs jebkuru izvēli saistībā ar KATRA paša ķermeni. Un ja vīrietis tiešām nevar izturēt matiņus, tad kam tādu partneri vajag? Ar šādu loģiku, nākamo rakstiņu taisam par puisi, kas skuj paduses?.

    • <cite class="fn">haa</cite>

      Tā ir brīva izvēle vai skūties, bet ja tu par to klaigā sabiedrībā, tad esi gatavs arī citādam viedoklim. Un par to, ka mediji mums kaut ko ir iesmērējuši smadzenēs arī nevajag runāt, ja nezini par ko runā…
      Rakstiņu par puisi kurš skuj paduses? – Par mani vai? Skuju paduses ik pa laikam – iemesls ir ļoti vienkāršs – viņas tad ir vieglāk kopt.
      Un ja jau runā par dabiskumu, tad pieļauju, ka dezodorantus, smaržas, šampūnus, ziepes utt tu nelieto…

  • <cite class="fn">fuj</cite>

    Latvieši – cilvēki kuri ir negatīvi un vienmēr apcels citādāk domājošos. Tas ir viņas ķermenis un viņa dara ko grib, bet jūs letiņi viss ko mākat – tik dirst! Kauns par Latviešiem.

    • <cite class="fn">Haa</cite>

      Tu esi kārtējais idiots, kas klaigā, ka latvieši ir slikti un tev ir kauns. – Kāds sakars te ar latviešiem? – Tādu pat viedokli teiks arī krievi. angļi utt.

  • <cite class="fn">lolly</cite>

    Nesaprotu ,kas vienpadsmit gados bija skujams ???

  • <cite class="fn">moderna sieviete</cite>

    domaju, ka var skuties un var ari neskuties. Dari, ko gribi. galvenais lai jutas labi! 🙂 Ir tacu 2015.gads un sievietem tpt ka viriesiem ir dota briva izvele 🙂

  • <cite class="fn">Minx</cite>

    Tad jau uzacis ar būtu jāatstāj bez korekcijas un nekādu meikapu, ja jau dabīgi, tad dabīgi skaista.

  • <cite class="fn">nousername</cite>

    cienam viens otru … neskuvies kopā ar spalvaino, un otrādi …

Leave a Comment