Sieviete atsakās audzināt meitu, jo bērns esot neglīts; Tevi šokēs viņas prasības

1a

Meitene identificēta tikai kā Katja un viņa piedzimusi ar fiziskiem un garīgiem Vese***as traucējumiem. Azovas Slim**cas ārsti neticēja, ka meitene dzīvos ilgāk par pāris dienām.

Meitenes māte, Nadežda tika informēta par bērna kondīciju jau pēc tā piedzimšanas. Viņai jau bija trīs dēli, par kuriem jārūpējas, tādēļ, viņa meitu atstājusi Slim**cā.

Viņa pastāstīja: „Es dzīvoju mazā ciematā un man jādomā, ko teiks kaimiņi. Es esmu vientuļā māte, kas viena pati izaudzinājusi savus bērnus un es nevaru atļauties apmaksāt viņai plastisko operāciju.”

„Ja viņiem izdosies viņu padarīt skaistāku, es priecāšos viņu pieņemt pie sevis. Bet es nespēšu izturēt, ja cilvēki viņu sauks par „neglīteni”.”

Kad Katja pēc piedzimšanas tika pamesta, par viņu rūpējās sociālie darbinieki.  Par spīti ārstu prognozēm, viņa nenomira un vēlāk meitene tika pārcelta uz bērnunamu.

Nadzežda domāja, ka meitene nomirusi, bet par to, ka viņa ir dzīva, māte uzzināja, saņemot vēstuli no bērnu nama.

Bērnu nama darbinieki brīdinājuši māti, ka pēc tam, kad viņa būs 18 gadus veca, no bērnunama meitene nonāks garīgi slimo cilvēku patversmē, ja vien māte viņu nepieņems.

Kad māte apmeklēja Katju, viņa darbiniekiem atklājusi, ka ir šokēta par viņas neglītumu, tomēr, ja meitene nebūtu tik neglīta, viņa uzņemtos rūpes par viņu.

Māte adopcijai sastādījusi savus noteikumus, viņa vēlas, lai meitenei tiktu veikta valsts apmaksāta plastiskā operācija.

Sociālie darbinieki pastāstījuši, ka meitene piedzimusi ar deformētu degunu un ausi, kā arī viņa nav spējīga runāt.

Kristīna Isajeva, labdarības fonda pārstāve, apstiprināja to, ka tiek meklēta nauda, lai veiktu meitenei plastisko operāciju. Viņa piemetināja, ka, iespējams, kāds ārsts to varētu veikt par salīdzinoši zemu cenu, vai bez maksas, prakses nolūkos.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Elīna</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment