Sieviete pēc dzemdībām piedzīvo lielāko šoku savā dzīvē

Viņai tika veiktas As**sanalīzes, kuras pārbaudot ārsti atklāja, ka viņai veiktais metamfetamīna tests ir pozitīvs – par spīti tam, ka sieviete nekad nav lietojusi narkotikas. Vēlāk, apmeklējot labierīcības, viena no Slim**cas darbiniecēm nolēma pavaicāt, kādēļ viņas metamfetamīna tests bijis pozitīvs. “Es vienmēr esmu bijusi pozitīvs cilvēks,” Daunsa centās jokojot atbildēt medicīnas māsai.

Daunsa saprata, ka pieļauta kāda kļūda. Kad medicīnas māsa palūdza, lai viņa nodod urīna analīzes, Daunsa tā arī darīja. Izrādījās, ka arī šajā gadījumā metamfetamīna tests bija pozitīvs.

Daunsa nespēja tikt skaidrībā, kā kaut kas tāds gadījies, viņa mēģināja atsaukt atmiņā gaidību laikā uzturā lietoto.

“Es nelietoju nekāda veida alkoholu, nezināmas izcelsmes delikateses, neko, kas nav termiski apstrādāts vai ir kūpināts. Lielākā daļa uzturā lietoto ēdienu bija organiski, es dzēru tikai filtrētu ūdeni. Tā vietā, lai apmeklētu zobārstu, izlīdzējos ar homeopātiskiem līdzekļiem, jo nevēlējos, lai bērns caur placentu uzņem anestēzijas līdzekļus. 42 nedēļu garumā vienīgās zāles, ko lietoju, bija vitamīnu komplekss grūtniecēm un ārsta izrakstītais inhalators astmas simptomu mazināšanai,” viņa atceras.

Izrādījās, ka visas galvassāpes sagādāja inhalatora lietošana. Daunsa un viņas vīrs uzstāja, ka pie neizietā narkotiku testa vainojama inhalatora lietošana. Aplūkojot internetā pieejamo informāciju, viņi uzzināja, ka daži inhalatori tik tiešām organismā atstāj metamfetamīna paliekas.

Metamfetamīns pieejams divos paveidos: “d” un “l”. “D” ir stimulējošs recepšu medikaments un apetītes apspiedējs. “L” forma ir brīvi pieejama bezrecepšu medikamentos, un tā bija atrodama arī Daunsai izrakstītā inhalatora aktīvo vielu sarakstā. Nelegālais, narkotiskais metamfetamīns satur abas šīs formas, tieši tādēļ pārbaužu rezultāti bijuši pozitīvi.

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles

Tas neatturēja Slim**cu no šīs informācijas nodošanas bērnu aizsardzības iestādēm – sociālā darbiniece jau brīdināja Daunsu, ka drīzumā bērns tiks viņai atņemts.

“Nākamās nedēļas bija visnotaļ drūmas. Šaubos, ka būtu izjutusi tādu pēcdzemdību depresiju, ja ar narkotiku testu viss būtu kārtībā. Es zinu tikai to, ka lielākā daļa jauno māmiņu nepavada pāris pirmās nedēļas kopā ar mazuli, pārdzīvojot par to, ka jebkurā brīdi pie viņas var ierasties cilvēki, kuri grasās atņemt jaundzimušo bērnu,” Daunsa skaidro.

Par laimi, bērnu aizsardzības iestāžu darbinieki tā arī neieradās, jo Slim**cai izdevās atrisināt samilzušo problēmu, un Daunsa varēja bērnu paturēt ģimenē, kur viņam ir īstā vieta.

Avots: americanow.com

Leave a Comment