Sirdslēkmes simptomi: Kā atpazīt sirdslēkmes tuvošanos mēnesi pirms tā notikusi

Neritmiska elpošana

Ja jūsu sirds saņem nepietiekami daudz asiņu, tas nozīmē, ka jūsu plaušas nevar saņemt tik daudz skābekļa, kā tās radušas. Šīs divas sistēmas ir viena no otras ļoti atkarīgas. Viena nevar normāli strādāt bez otras. Tādēļ – ja jums bieži ir nevienmērīga elpošana, labāk konsultējieties ar ārstu pēc iespējas ātrāk!

 

Vājums

Ja jūs jūtat vājumu visā ķermenī, tas nozīmē, ka artērijās ir pārāk maz asiņu. Jūsu muskuļi nesaņem vajadzīgo daudzumu skābekļa un barības vielu. Tāpēc, ja jums bieži bez īpaša iemesla ir sajūta, ka ģībsiet, tas ir trauksmes signāls par sirds As**svadu sistēmu.

 

Galvas reiboņi un auksti sviedri

Nepietiekama smadzeņu apgāde ar asinīm ir dzīvībai bīstama. Ja jums liekas, ka ķermeni bieži pārklāj auksti sviedri, ir bieži galvas reiboņi, jūs vienkārši nedrīkstat šos simptomus ignorēt!

 

Spiediena sajūta krūtīs

shutterstock_116642146-664x523

Ja jums rodas spiediena sajūta krūtīs vai diskomforts šajā rajonā, tas ir ļoti slikti. Šie simptomi var ar laiku parādīties biežāk, un tos kļūs arvien grūtāk pārdzīvot. Ja tos ignorēsiet, varat piedzīvot sirdslēkmi.

 

“Aukstu drebuļu” sindroms

Ja jums periodiski ne no kurienes rodas gripai līdzīgi simptomi, arī tie var liecināt par tuvojošos sirdslēkmi. Daudzi cilvēki pēc sirdslēkmes saka, ka pāris dienas pirms tam jutuši “aukstuma” lēkmes.

Lasi arī: Ātra sirdsdarbība: ko tas liecina par jūsu veselību un kā to risināt

Kā ar to visu tikt galā!

Ja piefiksējāt, ka jums šie simptomi jau ir bijuši vai tos piedzīvojis kāds no jūsu tuviniekiem, nekavējoties vērsieties pēc palīdzības pie ārsta. Labākais veids, kā apsteigt sirdslēkmi – notvert simptomus agrīnā stadijā un sākt profilaktisku ārstēšanu.

 

 

Avots: interesbook.ru

ala11

 

COMMENTS

Leave a Comment