Šis ir, iespējams, sliktākais patēvs pasaulē, kurš ir vainojams maza zēna nāvē

Četrus gadus vecais Bentlijs Millers tika atstāts patēva Kīta Lambiga uzraudzībā. Tikmēr zēna māte, Makenzija Pītersa, bija darbā.

Four-year-old Bentley Miller was left in the care of his mother’s boyfriend, Keith Lambing, while the boy’s mother, Mackenzie Peters, was at work. He had been living at a local Super 8 motel.

Šajā dienā zēna patēvs viņu Iz**roja. Pēc tam, kad viņš redzēja, ka zēnam ir nepieciešama medicīniska palīdzība, tā vietā, lai izsauktu ātro palīdzību, Lambigs piezvanīja pats savai mammai, lai lūgtu palīdzību.

Lambiga māte, Kristena Herolda, uzreiz izdomāja, ka labākais variants būtu aizvest Bentliju uz viņa tēva mājām tā vietā, lai aizvestu viņu uz Slim**cu.

Ceļa laikā Bentlijs bija zaudējis samaņu. Palikuši bez nekādas iespējas, Herolda un Lambigs bija spiesti izsaukt ātro palīdzību – mazais zēns ātri tika nogādāts Slim**cā, kur viņš nomira no pārāk liela asiņu zuduma un ievainojumiem, ko bija izraisījusi Iz**rošana.

Tikai dažas dienas pirms zēna Nā*es varas iestādēm bija iesniegta sūdzība par to, ka uz zēna labās rokas un plaukstas locītavas bija redzami apdegumi. Šo incidentu viņa māte bija pilnībā ignorējusi. Kā izrādās, arī pie apdegumiem bija vainojams Lambigs, kas Pītersai bija jāuzskata par pietiekamu iemeslu tam, lai neatstātu zēnu vienu pašu ar Lambigu.

Lasi vēl: Iz**rošanas upurim tik liels spiediens, ka pirms tiesas viņa izdara ko dramatisku!

Izmeklējot Slep**vību, pāra moteļa istabiņā Pol***ja atrada narkotiku lietošanas pierādījumus.

Police investigating the death also found significant evidence of drug use and drug paraphernalia inside the couple’s hotel room.

Gan Lambigs, gan Pītersa ir tikuši sodīti par bērna dzīvības un Vese***as apdraudēšanu. Lambigam ir piespriests sods par Slep**vību, bērna Iz**rošanu, nepiedienīgu bērna aizskaršanas saasinājumu un dzimumsakariem, kas ir nodarījuši smagus miesas bojājumus.

Avots: viralnova.com

Leave a Comment