Šis skumjais stāsts un policista rīcība aizkustinājuši teju visu internetu

Zirgu nupat bija notriekusi kravas automašīna. Ķēve Šarlote četrus gadus bija Hjūstonas Pol***jas departamenta (HPD) zirgs. Pirms traģ**kā negadījuma viņa nobijās no garām braucošās kravas automašīnas,  nometa Pol***jas virsnieku zemē un uzskrēja uz ceļa – tieši pretī automašīnai. Trieciens bija tik spēcīgs, ka Šarlote nomira turpat uz ielas. Pol***jas virsnieks nekavējoties pieskrēja klāt, pielika galvu pie viņas un palika tur – līdz pat pēdējam elpas vilcienam.

Hjūstonas dzīvnieku tiesību organizācija Animal Justice League (AJL) publicēja šo attēlu savā Facebook lapā, izsakot līdzjūtību Hjūstonas Pol***jas departamentam.

12304340_10153713823209720_6941845323167061489_o

Arī HPD publicēja paziņojumu par šo traģ**ko satiksmes negadījumu, uzsverot visu labo, ko Šarlote paveikusi dažu dienestā pavadīto gadu laikā.

„Šarlote bija Tenesijas šķirnes (“Tennessee Walker”) zirgs no Oklahomas, kas pie mums nonāca 2 gadu vecumā. Viņa piedalījās HPD jāšanas mākslas programmā, teicami nokārtoja visus pārbaudījumus un jau pavisam drīz sāka strādāt Hjūstonas ielās. Viņai patika savs darbs un viņa vienmēr bija gatava notvert likuma pārkāpējus vai iepriecināt bērnus. Viņa četrus gadus kalpoja Hjūstonas iedzīvotājiem, un mums viņas pietrūks.”

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment