Skaudīgais horoskops – kuru zodiaka zīmi tu apskaud?

Dvīņi un Mežāzis. Dvīņi apbrīno Mežāža centību un koncentrēšanās spējas. Viņi šķiet tik nosvērti un pieauguši, bet Dvīņi nespēj nosēdēt vienā vietā. Mežāži gribētu tādas pielāgošanās spējas, kādas piemīt Dvīņiem, kā arī mācēt saprasties ar citiem, nevis izskatīties nepieejami.

Vēzis un Ūdensvīrs. Vēzis apbrīno Ūdensvīra spēju paraudzīties uz lietām no objektīva skata punkta. Vēžiem ir ļoti plaša sirds, bet Ūdensvīri domā racionāli un loģiski. Ūdensvīri vēlētos tikpat labi saprasties ar citiem, lai nevajadzētu uzlikt mākslīgu smaidu, taču viņi to nespēj.

Lasi arī: Labāko draugu horoskops – tikai 5 zodiaka zīmes!

Lauva un Zivis. Lauvas dažreiz vēlētos aizbēgt no visa, gluži kā to spēj Zivis, taču viņu dabā ir turēties un būt drosmīgiem pat visspēcīgākajā vētrā. Zivis, savukārt, apbrīno Lauvu drošsirdību, ar kādu viņi aizstāv sevi un citus. Kādu dienu viņas arī vēlētos justies tikpat stipras.

Jaunava un Svari. Jaunavas vēlētos paļauties arī uz citiem, ne tikai uz sevi. Viņas gribētu, lai kāds cits uzņemas iniciatīvu un pieņem lēmumus viņu vietā. Tāpat Jaunavas, līdzīgi kā Svari, vēlas citus darīt laimīgus. Svari, savukārt, gribētu pastāvēt par sevi. Viņi vēlas būt tikpat stipri un neatkarīgi kā Jaunavas.

Leave a Comment