Šķiršanās veidi, kuriem jāiziet cauri katrai sievietei – salīdzini, vai tev tā ir bijis!

1. Šķiršanās ar īsziņas palīdzību

Ja esi devusies uz randiņiem pēc 2000. gada, tad pastāv visai liela iespēja, ka tas noticis arī ar tevi (vai kādu paziņu). Būsim atklātas, dažkārt tas ir atvieglojoši, jo mēs pašas nevaram saņemties runāt par šķiršanos. Atsevišķos gadījumos tas ir kā sitiens zem jostas vietas. Šo šķiršanās veidu iespējams nosaukt arī par “es neko tev neesmu parādā” vai “mums vienreiz bija sekss un neesmu ieinteresēts, lai tas notiktu atkal”.

2. Spoks

Zināms arī kā pazušanas uzvedums. Iespējams, ka sliktāk par pamešanu ar īsziņu ir tikai pienācīgas pamešanas neesamība. Lielākā daļa cilvēku labprātāk dzirdētu skaidru “nē”, nekā nedzirdētu neko. Samierinies ar zaudējumu un dzīvo tālāk, lai arī ko tu darītu, necenties atrast viņu, lai dotu mājienu, ka esi sapratusi viņa zīmes.

3. Ātra atvadīšanās

Šis ir gluži pretējs paņēmiens vecākajam trikam grāmatā (priekšmetu atstāšana, lai attaisnotos, ka kāds atkal jāsatiek). Kad beidzot saņemies, lai izšķirtos, viņš tev pasaka, ka pie tevis ir viņa grāmata. Nevēloties vairs satikties, tu saki, lai viņš to uzskata par atvadu dāvanu. Tad tu viņu pēc iespējas ātrāk nobloķē vietnē Facebook.

4. Publiska neapmierinātības paušana

Šī ir vissliktākā rīcība. Tas tiek darīts neitrālā gaisotnē, kur neviens no jums abiem nejūtas komfortabli, lai reaģētu emocionāli. Ko tu darīsi? Sāksi raudāt, dzerot kafiju Starbucks kafejnīcā? Labās ziņas ir tās, ka cukurs tava kafijā palīdzēs remdēt sāpes, sakot ardievas.

5. Beigas nepiemērotā brīdī

Vai tev labāk patiktu, ja viņš pagaidītu līdz Ziemassvētku laika beigām vai Jaunajam gadam, vai Valentīna dienai? Tas var vilkties mūžīgi. Vienmēr aiz stūra ir kāds īpašs notikums, tādēļ ja neizdarīsi to tagad, nevarēsi nekad. “Es nevaru tagad no viņa šķirties, nākamnedēļ ir viņa māsas kāzu jubileja, kas gan es būšu par briesmoni, ja tā izdarīšu?”

6. Nodevība no labāko draugu puses

Šis dzēliens ir ļoti sāpīgs. Izklausās pēc seriāla scenārija, bet tā mēdz notikt arī realitātē. Kā tikt tam pāri? Atkarībā no tā, cik attiecības bija dziļas, galu galā tu taču zaudēji mīļoto un labāko draudzeni. Vai varbūt tu domā, ka viņi viens otru ir pelnījuši? Tādā gadījumā, dod pieci!

7. Lēna atdzišana

Jā, mēs visi esam vainojami šajā lietā. Viens no jums vai pat abi apzinaties, ka nejūtat to pašu, ko agrāk, bet neviens no jums nevēlas to atzīt. Tādēļ jūs abi turpinat atrasties attiecībās, bet jūsu sarunas izskatās tā, “Kad mēs atkal tiksimies?” “Kaut kad drīz!” un citi jēli solījumi, kurus abi pat necenšaties īstenot.

8. “Šobrīd viss ir pārāk sarežģīti…”

Šī ir jaunākā “Tas nav tevis dēļ, es esmu vainīgs” variants. Šos vārdus parasti izrunā cilvēks, kuram bail atzīties, ka vairs bijušo otro pusīti nemīl. Vēl visai bieži tik izspēlēta “esmu pārāk aizņemts, lai man būtu attiecības” kārts. Galu galā jutīsimies labāk bez šī cilvēka, bet sākumā to var būt grūti sagremot.

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment