Skumji: autoavārijā iet bojā ‘Betmens’!

2,w=559,c=0.bild (1)

Viņa mašīna apstājās sadalošajā joslā, bet tā daļēji atradās ātrajā joslā, kad viņš izkāpa no tās, lai pārbaudītu motoru. Automašīna, Toyota Camry, ietriecās Betmobīlī, uzgrūžot metālisko transportlīdzekli virsū Robinsonam. 51 gadu vecais vīrs mira notikuma vietā.

Notikušā apstākļi tiek noskaidroti un pagaidām nav piemērots apcietinājums automašīnas Toyota Camry vadītājam. Viņš negadījumā nav cietis, bet atsacījās sniegt komentārus par notikušo.

Robinsons pelnīja naudu strādājot uzkopšanas firmā. Viņš iztērēja simtiem tūkstošu ASV dolāru, lai iegādātos sešdesmito stila Betmobīli, tērpu, kas šķita iespaidīgāks nekā filmās redzētie un rotaļlietas, ko viņš dalīja bērniem.

2,w=559,c=0.bild

Viņam bija nepieciešamas 45 minūtes, lai uzklātu melno kosmētiku uz acīm un ietērptos supervaroņa uniformā.

Pirmo reizi Robinsons kļuva populārs trīs gadus atpakaļ, kad viņu, braucot ar melnu Lamborghini apturēja Montgomerijas Pol***ja, viņš bija ģērbies pilnā Betmena ekipējumā. Internetā ievietotajā video klipā redzamais Betmens acumirklī kļuva par sensāciju. Pol***ja viņam lika apstāties, jo uz viņa numurzīmēm bija Betmena simbols, tas padarīja problemātisku numurzīmes nolasīšanu.

Sākumā, Robinsons valkāja Betmena kostīmu, jo tas sajūsmināja viņa dēlus. Bet, kad viņš redzēja kā uz to reaģē bērni, viņš atrada tam jaunu pielietojumu.

Būdams tumšais bruņinieks, Robinsons izmantoja dziļu, zemu balsi, bet viņš vienmēr bija gana uzmanīgs, lai neizbiedētu jaunākos bērnus. Viņam patika pacelt pat mazākos bērnus un ieskatīties tiem acīs.

Daudzi vecāki atceras Robinsonu, kad tas apciemojis viņu bērnus Slim**cā un pastāstīja, ka tā ir bijusi vienīgā reize, kad redzējuši savus bērnus smaidam Slim**cas telpās. Kā atklāj paši bērni, viņi domā, ka tas bija īstais Betmens.

Avots:washingtonpost.com

Leave a Comment