Slimā pasaule! Ko var nodarīt greizsirdība – labāk neflirtēt ar cita vīrieša sievieti!

Kāds greizsirdīgs vīrietis Bruklinā bezjūtīgi nošāva jaunieti. Jaunietis tika nogalināts tādēļ, ka viņš flirtēja ar uzbrucēja sievu – uzbrucējam piespriests ne mazāk kā 20 gadu ilgs cietumsods vai mūža ieslodzījums, atkarībā no viņa uzvedības. 

Lorencs Džouns tika notiesāts par Izaija Roberta Slep**vību ar iepriekšēju nodomu, jo jaunieti kāda cita persona ievilināja Hovara bulvārī, lai atriebtos viņam par iespējamu pāridarījumu.

„Džouns nogalināja jauno cilvēku, tādēļ, ka viņš bija pārliecināts, ka Izaija pauda necieņu, flirtējot ar viņa sievu autobusā – tas notika ilgu laiku pirms nāvējošā incidenta,” izteicās tiesnesis Maikls Gerijs.

Abi vīrieši strīdējās, tad Džouns izvilka ieroci un, kad Roberts mēģināja aizbēgt, viņš iešāva jaunietim mugurā. Astoņpadsmit gadus vecajam Robertam no Trinidadas vairs neizdosies piepildīt savu sapni – kļūt par arhitektu.

Džouns atzina sevi par nevainīgu un oponē, ka prokurora rīcībā ir pierādījumi, kas apstiprinās to, ka viņš ir nevainīgs, gadījumā, ja liecinieks atteiksies sniegt liecību.

Avots: www.nydailynews.com

Leave a Comment