Sastāvdaļas – 6 – 7 vistu stilbiņi, 2 burkāni, 2 sīpoli, bundža ar konservētu kukurūzu, glāze (200 ml) rīsu, 500 ml verdoša ūdens vai buljona, sāls, pipari, paprikas pulveris, garšvielas pēc vēlmēm, augu eļļa cepšanai.
Pagatavošana.
Kukurūzai nolej šķidrumu. Sīpolus notīra un smalki sagriež. Burkānus sarīvē uz rīves.
Pannā apcep sīpolus un burkānus. Pievieno noskalotus rīsus, kukurūzu, visu samaisa, lai rīsi piesūktos ar eļļu.
Maisījumu pārliek cepamtraukā. Pārlej ar divām glāzēm verdoša ūdens vai karstu buljonu.
Vistu stilbiņus no visām pusēm ierīvē ar sāli, pipariem, paprikas pulveri. Stilbiņus liek cepamtraukā uz rīsiem. Trauku apsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī.
Cep apmēram stundu 200 grādu karstumā.
Pasniedzot rotā ar zaļumiem.
Labu apetīti!