Smieklīgi! Kādus kreklus nēsā bērni, ja viņu vecāki nesaprot angļu valodu

Āzijā dzīvojošajiem iegādei tiek piedāvāta dažāda veida t-krekli ar ļoti rupjiem un dīvainiem tekstiem uz tiem. Ļoti reti kurā valstī šie krekli tiktu pārdotie, bet Āzijā cilvēki pērk kreklus uz nebēdu, jo nesaprot angļu valodu.

tkrekli2

Vecāki nemaz necenšas saprast, kas ir rakstīts uz sava 8 gadus vecā bērna t-krekla, ļaujot viņam tādā izskatā brīvi staigāt pa ielām. Piemēram, kāda meitenīte nēsāja kreklu ar uzrakstu “$ex for money” (Sekss par naudu) vai kāds puisītis, kura t-kreklu rotāja uzraksts “too drunk to f***” (pārāk piedzēries, lai dr*****).

tkrekli3

Kā noskaidrojās, arī veikalu darbiniekiem nav ne jausmas, kas ir uzdrukāts uz krekliem un beisbola cepurēm. Kāds tēvs vēlējās nopirkt savam dēlam beisbola cepuri, uz kuras bija rakstīts “F*** you pay me”, bet dēls atteicās no tāda pirkuma, jo bija viens no retajiem, kas saprata teksta nozīmi.

tkrekli4

Ir pieejamas arī kleitas, uz kurām ir rakstīts “I’m a whore” (es esmu ielene), t-krekls ar uzrakstu- pie velna cepumus un pienu, dod man krūtis un alu. Viens no dīvainākajiem krekliņiem bija kādai meitenītei, kura staigāja pa ielu ar uzrakstu “Pieskaries man tagad!”

tkrekli5

Pircējiem ir tiesības atgriezt iegādāto preci veikalā, ja viņi uzskata, ka tas ir cieņu aizskarošs vai rupjš. Ja viņi to tomēr saprot.

tkrekli6

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">gagagaga</cite>

    WTF par stulbumu!? Āzijā ļoti labi māk angļu valodu! Un kur ir pierādījums, ka viņi apzināti nenēsā tos kreklus?

Leave a Comment