Svarīgas lietas par krūšturiem, kas tev noteikti ir jāzina – īpaši #3!

 

Krūšturi vienmēr formīgi

Iespējams, ka krūšturi, kurus glabā veļas kastē, ar laiku zaudē savu formu, un tas ir pavisam normāli – ar laiku tā notiks, ja tie vienmēr būs saspiesti. Ja nevēlies, lai tas notiek, nebāz krūšturus atvilktnē, bet gan pakarini tos uz drēbju pakaramā – tādā veidā tie saglabās savu formu.

2 1 3

Izgriezums uz muguras

Ja tev ir kāds krekls, kuram ir dziļš muguras izgriezums, noteikti pazīsti krūštura problēmu. Ja nevēlies, lai skaidri ir redzama krūštura līnija, tad, lūk, vienkāršs DIY projekts, kas krūštura lencītes padarīs par daļu no stilīgā krekla.

4

Lasi vēl: Cik bieži vajadzētu mazgāt krūšturi, un ko noteikti nedrīkst darīt?

DIY mežģīņu krūšturis

Pat visparastāko krūšturi var padarīt romantisku – jebkuram krūšturim, ko vēlies pārveidot, piešuj apakšmalā mežģīņu lentīti – tas “atdzīvinās” krūšturi un padarīs to seksīgāku un romantiskāku.

5

Lai nerēgojas lencītes

Noteikti esi kādreiz uzvilkusi ko tādu, kas nereti atklāj krūštura lencītes. Pavisam gudrs triks palīdzēs no tā izvairīties. Mazliet nāksies pašūt un viss!

6

Tāpat lencītes paslēps arī šis triks!

7

Mazgāšanas tehnika

Krūšturu mazgāšana veļasmašīnā noteikti ir vienkāršāka, tomēr tā tos patiešām var sabojāt. Krūšturi būtu jāmazgā ar rokām, lai būtu droša par to, ka tie saglabās savu formu. Ielaid izlietnē vai bļodā siltu ūdeni, pievieno pulveri, ļauj krūšturim mazliet pamērcēties un tad pamazgā to dažas minūtes.

Avots: minq.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jauns gads, jauns piedāvājums: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Ko tu, jā, tieši TU, darītu, ja jau šonedēļas izlozē vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Ienāc, reģistrējies un pārvērt savu dzīvi sapnī! Jauns gads, jauns piedāvājums, tava jaunā dzīve, kas aicinoši smaidot tevi gaida jau tuvākajā laikā.
    Laimestus izmaksā nepilnas nedēļas laitā – tas nozīmē, ka var paspēt jau uzreiz pēc Jaunā gada brīvdienām patīkami papildināt savu kontu.

Leave a Comment