Sveces maģija: atbrīvošanās no neveiksmēm un negatīvās enerģijas

Jeļenas Jasevičas padomi

1. Ja jūtat nogurumu un stresu, pirms gulētiešanas aizdedziet sveci un novietojiet to pie galvas vai blakus gultai. Tā atjaunos visu tavu enerģiju nakts laikā, un visas sliktas domas sadegs.

2. Ja mājā bieži notiek skandāli un strīdi, Jeļena Jaseviča iesaka jums pastaigāt ar iedegtu sveci pa visiem mājas stūriem. Tajās vietās, kur svece visvairāk sprakšķ un dūmo, jums vajadzētu stāvēt ilgāk, jo tas ir signāls par lielu negatīvas enerģijas uzkrāšanos.

3. Ja jūs vēlaties aizmirst dažus mirkļus savā pagātnē, piedot pārestības un atbrīvoties no sāpju sajūtas, uzrakstiet uz papīra visu, kas uztrauc jūs un aizdedziniet sveces liesmā, sacīdams: “Vairāk šī nav manā dzīvē.”

4. Ja jūs vēlaties piesaistīt veiksmi, jums ir nepieciešams, nolikt sveci logā, pilnmēnesī un izteikt vēlēšanos. Ļaujiet svecei degt visu nakti. No rīta paņemiet pārpalikumus un nolieciet tos zem gultas. Tagad veiksme no jums neaizbēgs.

Lasi arī: Saki šīs 6 frāzes sievietei un tu viņai liksi justies mīlētai un cienītai

Vienkāršās burvju sveces palīdzēs jums atrisināt daudz problēmu, atbrīvoties no visa, kas traucē jums un, lai piesaistītu veiksmi. Galvenais ir ticēt sev un cerēt uz labāko.

Avots

 

Leave a Comment