TESTS. Izvēlieties vārdu un uzziniet, kādu Jūs redz apkārtējie!

 

tests_vardi-664x414

 

Mandele

Jums ir pārmērīgi augsts pašvērtējums, kā dēļ jums grūti saprasties ar cilvēkiem. Patiesībā jūs nemaz nealkstat iekļauties kolektīvā, taču, ja Jums nepievērš uzmanību un neaicina uz kolektīva tusiņiem, Jūs stipri apvainojaties. Apkārtējiem savu aizvainojumu neatklājat un noslēdzaties sevī vēl vairāk, lai kārtējo reizi nesaņemtu atraidījumu.

 

Mīla

Jūs žēlojat visus, un par visu Jums sāp sirds. Pašvērtējums Jums ir augsts, un Jūs alkstat risināt problēmas – gan savas, gan citu, taču ar patieso jūtu izpaušanu Jums mēdz rasties sarežģījumi. Tāpat, uzņemoties atbildības nastu, nereti pārdzīvojat, vai spēsiet visu solīto izpildīt. Apkārtējie to neredz, un arī paši līdz galam Jūs to neizprotat taču Jūsos mīt milzīgas bailes nebūt vislabākajai/-am visās jomās. Reizēm gan zemapziņa pūlas Jums to atklāt sapņos, kuros skrienat kaut kam pakaļ, nekādi nespējot to noķert.

 

Lasi vēl: Tests ar 98 % precizitāti. Ko Tu redzi šajā attēlā pirmo?

 

Tēja

No pirmā acu uzmetiena Jūs šķietat klusi un noslēgti cilvēki, taču tad, kad atveraties, apkārtējie jūtas pārsteigti, ka protat būt arī visai nekaunīgi, taču ar Jums ir ļoti vienkārši. Esat spēcīgi cilvēki, atradīsiet risinājumu pat vissarežģītākajām situācijām. Pat tad, ja klusējat, cilvēki jūt Jūsu klātbūtni un spēku. Esat ļoti labi audzināti un izvairāties sāpināt citus.

 

Smiekli

Vienmēr esat iekšējā saspringuma stāvoklī, jo patiesi uzskatāt, ka neesat ne tuvu tik labi cilvēki, par kādu Jūs uzskata apkārtējie. Ļoti smalki jūtat apkārtējo emocijas. Jūsos iesakņojusies pārliecība, ka Jums visiem jāiztop, jo ļoti vēlaties patikt cilvēkiem.

 

Kaķēns

Enerģija, kas plūst no Jums, liecina par nevainīgu, mierīgu būtni, taču zemapziņā vēlaties no visiem saņemt uzmanību un uzticību. Jums ir ļoti augsts pašvērtējums, pat ja to neizrādāt, ar sevi reizēm lepojaties pat pārmērīgi. Jums ir svarīgi vienlaikus paturēt neaptraipītu reputāciju, bet arī izcelties pūlī, tikt pamanītam.

 

Kafija

Esat sev nosprauduši rāmjus un cenšaties tajos turēties, tādēļ gandrīz pastāvīgi jūtat lielu iekšējo spriedzi. Laiku pa laikam Jums rodas kaismīga vēlēšanās atbrīvoties no sprieguma, vērst to pret apkārtējiem, tādēļ reizēm mēdzat izgāzt dusmas uz sev tuvajiem cilvēkiem un provocējat tos. Jums derētu atrast mierīgāku un veselīgāku spriedzes mazināšanas paņēmienu.

Vai uzzinājāt par sevi ko jaunu?

la.lv

Leave a Comment