Tests, kas ar lielu precizitāti noteiks to, kas Tevi šobrīd visvairāk satrauc

split-006

1. Salauztu plati

Tev trūkst enerģijas. Iespējams, ka līdz ar rudens atnākšanu, Tevi ir piemeklējusi, tā saucamā, rudens depresija, un Tu jūties ļoti noguris. Ja tā ir, tad ir pienācis laiks atpūtai. Nekur nesteidzies, pavadi vismaz pāris vakarus tā, kā vēlies, kā Tev patīk. Ja vēlies, ieslēdzies dzīvoklī ar karsta kakao tasi un noskaties kādu komēdiju, taču tajā pat laikā Tu droši vari pavadīt laiku kopā ar saviem tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem, kuri, bez šaubām, Tevi saprot. Tu redzēsi – Tavs noskaņojums uzreiz uzlabosies, un spēki atnāks atpakaļ. Šis ir laiks, kad Tev ir jāatpūšas gan fiziski, gan morāli, tāpēc tuvākajā laikā pacenties izvairīties no lieliem pūļiem un ballītēm.

2. Dusmīgas sejas

Tevi māc ne tikai nogurums, bet arī dusmas uz visu plašo pasauli, un, iespējams, ka visa vaina slēpjas tajā, ka Tu ignorē pats sevi un velti visu savu laiku apkārtējiem cilvēkiem, darbam un citām rūpēm. Apstājies, tā nevar turpināt! Pirmkārt, šobrīd ir īstais laiks, lai beidzot sāktu padomāt pats par sevi, jo aiz visām ikdienas lietām un rūpēm, Tu biji aizmirsis, ka dzīve ir brīnišķīga un pārsteidzoša, tāpēc velti laiku sev, un Tu būsi pārsteigts par to, cik kardināli Tavs stāvoklis mainīsies uz pozitīvo pusi.

 

Lasi vēl: Tests pēc acu formas: lūk, ko spēj atklāt Tavs skatiens

 

 

3. Sarkana bumba

Sarkana bumba simbolizē Tavu egoismu. Iespējams, ka pēdējā laikā Tu domā tikai par sevi. Protams, ka tajā nav nekā slikta, taču visam jābūt ar mēru, tāpēc, ja Tu turpināsi audzināt savu pašapziņu, tad tā pieaugs līdz tādiem apmēriem, ka, eventuāli, Tu paliksi bez draugiem. Paskaties apkārt – iespējams, ka kādam pilnīgi noteikti ir nepieciešama Tava palīdzība, jo pasaule negriežas tikai ap Tevi vien. Atceries, ka labās lietas vienmēr nāk atpakaļ, bet egoisms vēl nevienam nekādu labumu nav devis.

 

COMMENTS

Leave a Comment