Tests pēc acu formas: lūk, ko spēj atklāt Tavs skatiens

1_l9uodlk

Čūskas acis

Augšējais plakstiņš nosedz daļu varavīksnenes un veido taisnu līniju. Šādas acis liecina par individuālismu. Cilvēkam noteikti ir savs viedoklis par visu notiekošo. Apkārtējiem parasti ir ļoti grūti saprast, kas šim cilvēkam ir padomā. Šāda skatiena īpašnieks ir apveltīts ar ļoti asu prātu un labu intuīciju. Ļoti labi orientējas cilvēkos. Uz sarežģītām situācijām reaģē ļoti mierīgi un adekvāti.

001

Tīģera acis

Lielas, nedaudz ieslīpas formas acis, kur plakstiņš pavisam nedaudz nosedz varavīksneni. Šis cilvēks ir ļoti piesardzīgs un pacietīgs. Viņš skaidri zina, ko grib, un no sava mērķa neatkāpsies. Mēdz būt ļoti uzstājīgs. Bieži vien patiešām arī panāk to, ko ir iecerējis. Dzīvo pēc saviem principiem. Uzvedas dabiski, patīk slava.

002_yaeswks

Lapsas acis

Šauras un viltīga paskata acis. Tādas acis liecina par veiklību un mobilitāti. Kā likums, cilvēks ar šādām acīm ļoti novērtē savus tuvos cilvēkus, turklāt viņš cenšas izvairīties no visām laicīgajām izklaidēm, koncentrējoties tikai uz to, kas patiešām nes labumu viņa dzīvei. Uz dzīvi skatās pozitīvi un nekad nepadodas grūtībās. Līdz zināmai robežai satrauc tas, ko par viņu domās citi, taču tas viņam noteikti nav būtiskākais.

0003

Pāva acis

Šauras un iegarenas acis. Šis ir dzimuša līdera acu skatiens. Šim cilvēkam pilnīgi noteikti patīk būt uzmanības centrā. Viņam ir svarīga apkārtējo atzinība un cieņa, turklāt viņš prot arī skaisti izteikties, un viss, ko viņš iesāk, atnes pozitīvu rezultātu. Šis cilvēks ir karjerists, kurš prot valdīt pār cilvēkiem un uzņemas atbildību par savu dzīvi. Viņš nosprauž mērķus, un visnotaļ viegli tos arī sasniedz.

Lasi vēl: Fen-šui noslēpumi: uzzini, ko par Tevi stāsta Tava acu krāsa un stihija

0004

Vārnas acis

Apakšējais plakstiņš ir gandrīz taisns, bet augšējais veido nelielu loku. Šīs acis liecina par laipnību, atsaucību un atklātību. Šis cilvēks viennozīmīgi ir inteliģents, turklāt ar viņu var runāt par pilnīgi visām tēmām. Viņš vienmēr palīdzēs un uzklausīs, mīl komunicēt, taču viņam nebūt nav garlaicīgi arī vienatnē, turklāt viņš visnotaļ lieliski orientējas psiholoģijā un līdz ar to arī cilvēkos, kas ļauj viņam ar apkārtējiem prasmīgi manipulēt.

2_0sfupwu

Zvirbuļa acis

Šī acu forma atgādina trijstūri. Šis cilvēks viennozīmīgi ir diplomāts. Viņš nemīl strīdus, intrigas, tenkas un mēģina visu nokārtot mierīgā ceļā. Viņš vienmēr cenšas būt notikumu virpulī, lai iegūtu pēc iespējas vairāk informācijas. Mīl vienatni, taču tajā pašā laikā nevar iztikt bez sabiedrības. Viņš ir vērotājs, radoša personība, kura vienlaikus piemīt arī analītiskas prasmes.

 

Leave a Comment