Tētis saviem bērniem taisa iespaidīgus Disneja kostīmus; Tagad tādus grib visi

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

 

https://www.instagram.com/p/BGVcSS-rkIW/

Nefi šis darbs ļoti labi padodas, un kostīmi ir kā no citas pasaules. Lilijai un viņas jaunākajam brālim ļoti patīk tēva veidotie tērpi, un nākamajā Disnejlendas apmeklējumā Lilijai mugurā bija balta kleita un gaisā peldošs plīvurs, ko tur divi mazi putniņi.

https://www.instagram.com/p/BGUhKEmLkJa/

Nefi veidotie tērpi, protams, nav no lētajiem. Lai arī viņš vienu bērnu kostīmu var pašūt četrās līdz sešās stundās, katrs dizains ir unikāls, jo viņam nepatīk veidot divus vienādus tērpus. Katrs kostīms ir darināts no augstas kvalitātes materiāliem, piemēram, no dabīgā zīda, un lielākā daļa audumu tiek vesti no Eiropas.

https://www.instagram.com/p/BGMh_hBLkOd/

Nefi šuj tērpus arī pieaugušajiem, bet šādu kostīmu izgatavošanai ir vajadzīgas 12 līdz 48 stundas atkarībā no sarežģītības.

 

https://www.instagram.com/p/_dufHsLkOF/

Idejas kostīmiem Nefi parasti iegūst mājās. Piemēram, viena no Lilijas vēlmēm ir vardes kostīms, kas pārtop par Tiānas balles kleitu no animācijas  filmas “Princese un varde”. Viņa sieva, savukārt, vēlas princeses Auroras kostīmu no “Guļošās skaistules”, kas pārveidojas no vienkāršas zemnieces kleitas par rozā kleitu un pēc tam par zilu kleitu, kā tas ir animācijas filmā. Tomēr Nefi vēlas, lai viņa idejas un krāšņos tērpus apbrīno visa pasaule.

Leave a Comment