Apiņu Mohito
Nepieciešams:
- Alus
- Mojito mint sīrups
- Laima sula
- Smalkais ledus
- Laima daiviņa
- Piparmētras
Pagatavošana:
Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Vispirms izspiež laima sulu un pievieno sīrupu un piparmētras. Pēc tam kokteilim pievieno smalko ledu un to pārlej ar alu, ko apmaisa. Jau gatavo kokteili dekorē ar laima daiviņu un piparmētru.
Alus Mērija
Nepieciešams:
- Alus
- Tomātu sula
- Sāls
- Pipari
- Tobasco mērce
- Vorčesteras mērce
- Mārrukti
- Citronu sula
- Selerijas kāts
- Pipargurķīši
Pagatavošana:
Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Salej glāzē alu un tomātu sulu, pievieno garšvielas (sāli, piparus, tobasco, vorčesteras mērci, mārrutkus), ko pēc tam nepieciešams kārtīgi apmaisīt. Pēc tam dekorē ar selerijas kātu un pipargurķīšiem.
Alus upene un ingvers
Nepieciešams:
- Alus
- Upeņu sīrups
- Ingvers
- Smalkais ledus
- Apelsīns
Pagatavošana:
Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Vispirms sastampā ingveru, pievieno upeņu sīrupu un smalko ledu. Pēc tam pievieno alu un visu apmaisa. Dekorē ar ingvera un apelsīna daiviņu.
Avots: