TOP-4 pārtikas produkti, kas padara mūs vecākus

Cepta gaļa 
Kam no mums nepatīk cepts šašliks ar garšīgu, kraukšīgu garozu, kas pilnīgi kūst mutes dobumā? Kas var būt lieliskāks vakariņām draudzīgā cilvēku lokā! Taču cepta gaļa – nav tas labvēlīgākais produkts mūsu Vese***ai. Un runa nav par lielu kaloriju daudzuma saturu. Sārtā gaļas garoza satur vielas, kas var izraisīt iekaisumus uz ādas un spēj pat sabojāt kolagēnu.
 
Alkohols 
Veselas aknas – vesela āda (loģiski spriežot). Ja aknas tiek pārmērīgi noslogotas ar alkohola lietošanu, tās nespēj pietiekami laicīgi apstrādāt un izvadīt toksīnus – uz ādas parādās dažādas pinnes un grumbas. Bieža alkohola lietošana būtībā saindē mūsu organismu un, turklāt bojā mūsu miega kvalitāti. Samazinās ādas elastība, paaugstinās pigmentācijas līmenis, un daudz agrāk parādās grumbas.
 
Sāļa pārtika 
Cik daudz sāls ir jūsu ēdienkartē? Vai jūs ziniet, ka tā aiztur mitrumu organismā, ar to izraisot pietūkumus? Koncervēti zaļie zirņi, sārtie tomāti un zaļie gurķīši, kā arī saldā kukurūza un zivju asorti – viss tas ir sāls avots. Atcerieties par to pirms uzklājot svētku galdu. Taču, ja jūs esiet saskārušies ar šo problēmu, respektīvi, sāls dēļ ir parādījušās kaut kāds nelabvēlīgas pārmaiņas –  samazināt sejas pietūkumu palīdzēs mitrinošs krēms ar kofeīnu. Ar plānu slānīti to uzlieciet uz ādas un sagaidiet vēlamo rezultātu.
 
Dzērieni ar kofeīnu 
Nav svarīgi, kas jums patīk vairāk – tēja vai kafija, pārspīlējot ar šiem dzērieniem no organisma izdalās mitrums, iedarbojās dehidrēšanās efekts. Tas viss pasliktina ādas stāvokli, padarot to blāvāku un pelēcīgāku. Taču tam ir risnājums – kvalitatīvs mitronošais krēms ar hialuronskābēm un, protams, jāseko līdzi tam cik daudz šādus dzērienu jūs lietojat ikdienā – jāizdara secinājumi.
 
 
Esiet jauni un skaisti!
Avots: myjane.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Agnese Ratniece</cite>

    mulkibas es visu so lietoju un savos 20 gados ikatos pe 17gadus jaunas neitenes ne riki zem acim ne krunkas pas kaosmeriku nelietoju jo seja dabigi ir skaista taka sis ir kartejais stulbums
    .

Leave a Comment