17. aprīļa horoskops – ļaujies piedzīvojumu garam!

cute-animals

Uzzini, kas šodien ir gaidāms katrai horoskopa zīmei! 

 

 

 

#AUNS šodien tu spēcīgāk izjutīsi apkārt notiekošo, kas liks tev būt līdzjūtīgākam pret apkārtējiem. Emocionāla diena, esi piesardzīgs!

#VĒRSIS Dienas pirmajā daļā uzņemsi spēcīgu enerģiju. Tu nezināsi rezultātu, ja nepamēģināsi, to kā tev rīkoties pateiks tava intuīcija, centies apzināties riskus!

#DVĪŅI Šodien ieteicams pievērst vairāk uzmanības savai rīcībai – ja ļausi pārāk daudz vaļas savam ego,  no tā cietīs līdzcilvēki!

#VĒZIS Šajā dienā tev ir jāapzinās, ka atrodies tieši tur, kur tev ir jābūt, viss ir pareizi! Galvenais ir nepadoties un paturēt acīs savu mērķi!

#LAUVA Ir piektdiena, tev ir jāpriecājas! Neuztraucies par sīkumiem mājās, izmanto šo brīnišķīgo laiku, lai pavadītu ar mīļajiem un koptu attiecības!

#JAUNAVA Lieliska diena – tev ir radušās lielas idejas! Lai zinātu, kā un ko darīt, vajadzēs riskēt! Sagatavojies – ceļš nebūs viegls, bet tu to vari!

#SVARI Beidzot ir pienākusi piektdiena, loģiski, ka nebūs viegli šodien koncentrēties uz darbiem, tāpēc labāk atvēli šo laiku citām aktivitātēm un palaid vaļā grožus!

#SKORPIONS šodien izstaros gaišumu un pozitīvu enerģiju! Izmanto to, lai tiktu vaļā no rutīnas un ļautos piedzīvojumu garam! Visums par tevi parūpēsies!

#STRĒLNIEKS Šodien ir lieliska diena, lai pievērstos domām par savu nākotni – ko tu vēlies un kas ir jādara, lai notiku pēc tava prāta, pārmaiņas būs drīz!

#MEŽĀZIS šodien piedzīvosi mazliet savādāku dienu,  būs grūti “izslēgt” prātu – galvā daudz domu, kas neliek mieru, tas tikai liecina, ka viss drīz noskaidrosies!

#ŪDENSVĪRS Šodien ir vērts atlaist vadības grožus. Pirms mēģina kādam pierādīt savu taisnību, padomā vai tas ir tā vērts – vai nav labāk dzīvot mierā?

#ZIVIS Tev viens beidzot ir jāsaprot – ja šodien nesāksi kaut ko darīt, tad nekas arī nenotiks! Šodien sanāks parādīt savu stingro pusi – kārtībai taču ir jābūt!

Leave a Comment