Strijas: trīs veidi, kā tev mājas apstākļos atbrīvoties no strijām

Strijas

Strijas var rasties gan uz vīriešu, gan sieviešu ķermeņiem un šķiet, ka neviens īsti par to nav sajūsmā. Tāpēc, kā lai no tām tiek vaļā?

Tā pat nav Sli**ba vai dzīvību apdraudoša kondīcija. Tas ir tikai vizuāls defekts, ar kuru cīnās daudzi. Te būs pāris ieteikumi, kā uzlabot savu striju situāciju.

Protams, efektīvākais veids, kā atbrīvoties no strijām, būtu gulšanās uz operāciju galda. Tas ir dārgs prieks un var rasties arī nevēlami blakusefekti. Tāpēc vismaz sākumā ir vērts pamēģināt “vecmāmiņas receptes”, lai uzlabotu striju stāvokli un izskatu.

 

1. Strijas – Kokosriekstu sviests

Kad runa ir par strijām, tad šis ir ļoti labs līdzeklis, lai tās padarītu nemanāmākas. Uzzied kokosriekstu uz problēmzonas vismaz 2 reizes dienā, viegli iemasē. Pēc pusotra vai 2 mēnešiem strijām vajadzētu būt mazāk uzkrītošām, bet tev ir jāapbruņojas ar pacietību.

2. Olu baltumi

Olas ir bagāts olbaltumvielu avots. Bet strijām izmanto tikai olu baltumus, kurus sakul ar dakšiņas palīdzību. Notīri ādu problēmzonā un tad, ar vates palīdzību, uzklāj biezāku kārtu olas baltuma. Pagaidi, lai tas pilnīgi nožūst un sakalst. Pēc tam noskalo ar aukstu ūdeni. Pēc tam iesmērē ādu ar olīveļļu, lai saglabātu ādas mitrumu. Turpini veikt šo procedūru 2 nedēļas vai līdz sāk rasties uzlabojumi.

 

Lasi arī: Zemādas audu plīsums – strijas. Vai kaut ko var darīt, lai tās mazinātu?

3. Aloja

Aloja jeb Aloe Vera ir augs, kurš var noderēt ikvienā saimniecībā, jo tas satur kolagēnu, kas ļoti labi palīdz dziedināt ādas problēmas un atjaunot to. Tas palīdz gan striju gadījumā, gan ādas kairinājumiem, gan citām ādas traumām. Labāk lieto šķidrumu, kas nāk tieši no paša augu, nevis veikalā iegādātos alojas gēlus.

 

Arī noderīgi: Strijas – kā pasargāt sevi no striju veidošanās un kā no tām tikt vaļā! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: trendingstylist.com

COMMENTS

Leave a Comment