Trīs Zodiaka zīmes, kuras visticamāk savu mūža nogali sagaidīs vienatnē un nabadzībā

Lai arī vairums cilvēku cenšas darīt visu, lai savas vecumdienas pavadītu pārticībā un mīlošu cilvēku lokā, astrologi ir pārliecināti, ka dažiem Zodiaka pārstāvjiem ir zināmas rakstura iezīmes, kas var novest pie nelaimīgas mūža nogales, vēsta portāls “Postimees”.

Auns

Auna zīmes pārstāvjiem vecumdienas var kļūt par atmaksas laiku. Šie mērķtiecīgie un enerģiskie cilvēki visu dzīvi var pavadīt, pūloties nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas, taču tajā pašā laikā aizmirstot par attiecībām ar tuvākajiem.

Zem šī zvaigznāja dzimušie bieži vien ar savu ugunīgo uzvedību aizskar cilvēkus sev apkārt – šo cilvēku tiešums un eksplozīvā agresija var novest pie tā, ka vecumdienās neviens nevēlas viņus apciemot pat pansionātā.

Dvīņi

Šie komunikablie gaisa stihijas pārstāvji visu dzīvi bauda lieliskas attiecības gan ģimenes, gan draugu lokā, taču diemžēl neprot rīkoties ar finansēm, raksta apollo.lv

Lasi vēl: Automašīnas vadītājs iestrēdzis ar auto sniegā un dodoties pēc palīdzības gājis bojā

Viņi ne līdz galam izprot naudas un karjeras nozīmi dzīvē un dažādu šaubīgu izvēļu dēļ vecumdienās var palikt ar patiesi mazu pensiju. Astrologi tāpat min, ka postoša ir Dvīņiem raksturīgā tieksme vecumdienās iegādāties ar vien vairāk “saimniecībā noderīgu” lietu, kuras būtībā tikai mazina viņu finansiālo labklājību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

 

COMMENTS

Leave a Comment