Tu neticēsi, ko šī sieviete lieto uzturā! Kā kaut kas tāds var šķist garšīgs?!

nlxlwk7jlnbf4814kshe

Emma Tompsone ir vainīga kādā netiklā priekā – viņa ēd švammes jau kopš trīs gadu vecuma. Velsietei vislabāk garšo švammes, kas ir izmērcētas trauku mazgājamajā šķidrumā Fairy un viņa dienā apēd pat 20 šādas švammes. Šī 23 gadus vecā sieviete cieš no Picastāvokļa, kas ir obsesīvi kompulsīvais traucējums (OKT), kas viņai liek ēst lietas bez jebkādas uzturvērtības.

Viņa sūkļus uz nakti izmērcē Fairy trauku mazgāšanas līdzekļa šķīdumā un ēd tos no rīta.

Emma Daily Mail žurnālistiem pastāstīja: “Man patīk to garša, man tie garšo vairāk par ēdienu. Daži cilvēki iziet no mājas, lai ēstu steiku, es labprāt apēstu švammi. Daži cilvēki smēķē, bet es ēdu sūkļus. Dažreiz ēdot sūkli, es to sakošļāju, dažreiz vienkārši noriju. Man ļoti patīk trauku mazgāšanas šķidrums ar ābolu garšu. Tas garšo tāpat kā āboli un man patīk, ka mana mute ir pilna ar putām.”

Emmas dīvainais paradums ir viņai izraisījis angīnu un katru nedēļu jaunā sieviete saimniecības preču veikalā iztērē vismaz 8 Eiro, lai iegādātos švammes un trauku mazgāšanas līdzekli.

“Kad es eju vannā, es iepriekš sagatavoju vismaz vienu ābolu trauku mazgāšanas līdzeklī izmērcētu sūkli un novietoju to uz vannas malas,” atklāj Emma.

Viņas draugs Alekss sākumā uzskatīja, ka viņas ieradums ir visai dīvains, bet tagad viņš pats viņai pērk švammes.

Ār*ti ir brīdinājuši viņu par blakusefektiem, kas saistīti ar sūkļu un trauku mazgājamā šķidruma lietošanu uzturā, tie ir diareja, vemšana, sāpes kuņģī un slikta dūša. Bet viņa mīl sūkļus un netaisās atmest šo ieradumu.

“Cilvēki man jautā, ko es darīšu, ja būšu stāvoklī, jo parasti sievietes, kas gaida bērnu ēd švammes. Bet es tās ēdu visu laiku. Kad cilvēki to uzzina, viņi domā, ka esmu dīvaina. Viņus šī informācija šokē un viņi man uzdod daudz jautājumu. Es uzskatu, ka ir daudz cilvēku, kas to dara, bet par to nevienam nestāsta,” tā Emma atbild cilvēkiem, kas viņai uzdod jautājumus.

Avots: wittyfeed.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">anna</cite>

    vai Emma nav traka!????

  • <cite class="fn">Elarci Eliza DJelarci</cite>

    vina vel dziva ? tad jajauta kapec slimo tie ,kas ed pilnvertigu uzturu, bet kads stuke ieksha indi un smaida ? nesaprante nekadi
    fairy jau saed roku aadu. manuprat ir 2 versijas, -vai nu cilveka kermenis ir parsteigumu pilns, vai arii tas ir izdomats …

  • <cite class="fn">prokurors</cite>

    es vienreiz neizskalotā krūzē kļūdas pēc, dzērienu ielēju. Pēcāk nesapratu, kas notiek! Drebuļi un aukstumi, zili zaļš. Kad sapratu, kas tam par iemeslu, feirī vairs neizmantoju. Izrādās, ka tauki labāk šķīst karstā ūdeni!

Leave a Comment