Tūriste iedeva klaidonim savu picu. Taču viņai nebija ne jausmas, kas ir šis bezpajumtnieks

Kā stāsta pati tūriste, viņa pastaigājās kopā ar savu vīru un piecpadsmitgadīgo dēlu, kad ieraudzīja kādu cilvēkus rakņājamies pa miskastes maisu, kas līdzinās pēc izskata bezpajumtniekam. Visi skatījās uz viņu, bet neskatoties uz apkārtējiem viņa piegāja klāt un piedāvāja picu, kas palika pāri pēc restorāna apmeklējuma. Bet izrādās, ka šis bezpajumtnieks ir Ričards Gīrs.

2

 

Bezpajumtnieks jautāja, kas maisiņā, bet sieviete centās atbildēt angliski, bet sanāca, ka pusi frāzes viņa pateica franciski. Un tad sieviete teica viņam, ka pica ir auksta, bet bezpajumtnieks atbildēja – paldies, lai Dievs jūs sargā par to.

3

Karīna nezināja ar ko satikās uz ielas Ņujorkā, līdz tam brīdim, kad pēc divām dienām viesnīcas darbinieki, kur bija apmetusies šī ģimene, parādīja bildi avīzē, kur viņa bija kopā ar Gīru.

4 5

Lasi arī: 5 patiesākās un godīgākās Zodiaka zīmes

Beigās izrādījās, ka francūziete nejauši gāja garām filmēšanas laukumam, kur filmēja filmu “No neatminamiem laikiem”, kurā Gīrs spēlēja vienu no galvenajām lomām. Taču Ričarda Gīra un pārējo filmēšanas grupas locekļiem palika atmiņā, ka tas brīdis paliks kā piemērs vienkāršai cilvēka laipnībai.

Avots: www.adme.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    …būtu blondīne ,…es saprastu ,ka viņa neredzēja ne filmēšanas kameras,ne režisoru ne operātorus un kur tad vēl strādniekus un kārtībniekus kuru pienākums ir uzmanīt lai uzņemšanas laukumā neiekļūtu personas,,no malas” Jā ! Bet ,varbūt ,filmēšana bija sen beigusies ,tikai Ričards Girs bija nolēmis vēl ko savākt no miskastes vakariņām ! Bravo !

Leave a Comment