Ukrainiete dzemdēja 12 gadu vecumā; Lūk, kā jaunajai māmiņai klājas tagad

Tatjana dzīvoja līdz bērna piedzimšanai ar savu māti, patēvu, 4 brāļiem un divām māsām zem viena jumta. Viņu dzīvojamā platība sastāv no virtuves un vienas istabas, kas atrodas jau avārijas stāvoklī.

Dzīvesvieta ģimenei tika mantota no Tatjanas vecmāmiņas, bet radinieki joprojām nav reģistrējuši mājokli sev. Tajā ir pierakstīti 14 cilvēki, kuri nevar savstarpēji sadalīt mantojumu.

Ilgu laiku bērna tēvs tika uzskatīts par vienu no radiniekiem, kas kopā ar Tatju dzīvoja zem tā paša jumta. Kopā ar patēvu un brāļiem DNS testu veica arī viņu kaimiņš, kurš bieži apmeklēja ģimeni.

Tomēr bērna īstais tēvs izrādījās Tatjanas brālēns Ostaps, kurš meitas dzimšanas brīdī bija tikai 15 gadus vecs.

Meitene atzinās, kas ir bērna tēvs tikai pēc tam, kad Pol***jas darbinieki draudēja atņemt bērnu un nodot to aprūpes iestādēm.

Pašlaik dzīve ar ģimeni zem viena jumta ir kļuvusi vienkārši nepanesama. Mazajai Diānai Marijai pat nav kur nolikt šūpuli 44 kvadrātmetros, kur vienlaikus dzīvo 10 cilvēki.

Tā rezultātā meitene īrē istabu pa 500 grivnām (aptuveni 20 eiro) blakus kāpņutelpā un tur dzīvo kopā ar vienu gadu veco bērnu.

Aukstā sezonā par apkuri jāmaksā papildus 1000 grivnas (aptuveni 40 eiro). Tomēr abi dzīvokļi atrodas mājā, kas ir avārijas stāvoklī.

Meitenes nepilngadīgais tēvs visos iespējamos veidos cenšas palīdzēt Tatjanai. Par brīvajā laikā nopelnīto naudu viņš nes pārtiku un apģērbu.

Pati meitene joprojām ir skolniece un laiku pavada tāpat kā visi vienaudži.

Lasi arī: Vīrietis dzirdēja divus svešiniekus sačukstamies lidmašīnā – tad viņš ātri piegāja pie stjuartes ar neparastu lūgumu

Kad Tatjana ir skolā, ar mazo Diānu laiku pavada vecmāmiņa, kuras jaunākā meita ir tikai pusotru gadu vecāka par jaundzimušo meiteni.

Nākotnē Tatjana Lučišina vēlas pāriet uz individuālo apmācību, lai iegūtu izglītību mājās, un vairāk laika varētu pavadīt kopā ar savu meitu.

Pēc pilngadības meitene vēlas aizbraukt strādāt uz Poliju. Viņas galvenais sapnis ir iegādāties savu māju un labiekārtot to savai ģimenei.

COMMENTS

Leave a Comment