Vīrietis dzirdēja divus svešiniekus sačukstamies lidmašīnā – tad viņš ātri piegāja pie stjuartes ar neparastu lūgumu

Cilvēcība vēl ir dažos no mums.

Mēs visi no bērnības zinām, ka noklausīties citu cilvēku sarunas nav labi. Bet būsim godīgi – dažreiz no tā ir grūti izvairīties. Īpaši vietās, kur ir liels cilvēku skaits, piemēram, autobusos, metro vai lidmašīnās.

Šis stāsts nesen notika lidmašīnā, un tas sākās ar to, ka viens pasažieris nejauši dzirdēja divu vīriešu sarunu. Saprotot, ka dzirdētais bija patiesi iespaidīgs, pasažieris vārdā Denijs Kukičs nolēma publicēt dzirdēto.

Šis stāsts vēlāk tika publicēts “Love What Matters” Facebook lapā:

“Es ieliku somas bagāžas nodalījumā un ieņēmu savu vietu. Lidojums bija ilgs. Es nodomāju, cik labi, ka man līdzi ir laba grāmata, un varbūt pat varēšu pagulēt.

Īsi pirms pacelšanās lidmašīnā ienāca armijnieku grupa, kas aizpildīja visas tukšās vietas. Viņi mani ieskāva no visām pusēm, tāpēc es nolēmu sākt sarunu.

“Kur jūs dodaties?” – Es jautāju kareivim, kurš sēdēja man blakus. “Petavavu (Kanādas spēku bāze atrodas Petavavā, Ontārio, Kanādā). Mūs gaida 2 nedēļu īpašas mācības, un tad mēs dosimies uz Afganistānu.”

Pēc apmēram stundas lidojuma stjuarti paziņoja, ka pusdienas var iegādāties par pieciem dolāriem. Tā kā bija jālido vēl dažas stundas, es nodomāju, ka pusdienas palīdzēs saīsināt laiku …

Lasi arī: “Bet kā izskatās tētis?” – kā izskatās pasaules skaistāko dvīņu tēvs

Sniedzoties pēc sava maka, dzirdēju, kā kāds karavīrs jautā savam draugam, vai viņš pirks pusdienas. “Nē, tas ir pārāk dārgi; tās nav piecu dolāru vērtas. Es gaidīšu, kamēr mēs nokļūsim bāzē.”

Karavīrs piekrita savam biedram.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment